Ispovesti

ZBOG PREVARE JE OSTAVILA DEČKA, ALI I DALJE MORA DA GA VIĐA: On je kažnjava iako ništa nije kriva, želi da je povredi tamo gde je najviše boli

Suočila se sa velikim razočarenjem i prekinula petogodišnju vezu iako je verovala da je on ljubav njenog života.

15.07.2023 21:00

ZBOG PREVARE JE OSTAVILA DEČKA, ALI I DALJE MORA DA GA VIĐA:  On je kažnjava iako ništa nije kriva, želi da je povredi tamo gde je najviše boli
shutterstock.com

Raskid dugogodišnje veze i razvod braka najčešće je bolno iskustvo posebno kad je razlog za krah prevara. Kroz jedno takvo bolno iskustvo prošla je jedna Britanka koja je svoje bolno iskustvo podelila sa terapeutkinjom za veze kako bi joj pomogla da lakše preboli raskid.

Kako je ispričala ova devojka dečko koga je volela svim srcem je prevario. Sučena sa velikim razočarenjem prekinula je petogodišnju vezu. 

- Tokom zajedničkog života dečko i ja smo usvojili prelepog psa koga smo oboje zavoleli. Nakon što sam saznala da me je mladić, za koga sam verovala da je ljubav mog života, prevario prekinula sam svaki konatakt s njim. Iselila sam se iz zajedničkog doma i preselila kod sestre i njene drugarice, bilo mi je teško ali uspela sam da uz puno suza i utehe koju sam dobila od setsre prevaziđem raskid - iskrena je bila ona.

Prema njenim rečima probelm je pas za koga je ona izuzetno vezana.

Moj bivši dečko je odlučio da mi zagorča život. Dobro zna koliko volim psa, pa je rešio da me kazni za raskid preko našeg ljubimca. On je odlučio a da mene ništa nije pitao da pas tokom nedelje bude kod njega, a ja da mogu da ga viđam samo vikendom - ispričala je ova Britanka.

Problem je što svaki put kad ode po psa mora da se sretne sa bivšim dečkom, a opet ne može da se odrekne psa.

- On smatra da naš ljubimac ima svoj dom u njegovoj kući i da to ne treba da se menja. Meni moja krznena lopta toliko nedostaje da nemam reči. Dok smo dečko i ja živeli zajedno ja sam bila ta koja je brinula o našem psu, izvodila sam ga u šetnju, kupala, hranila... Moj bivši dečko sve ovo namerno radi jer želi da me povredi - dodala je ona. 

pexels.com

Devojka je priznala kako vikendom izvodi psa u šetnju ali da bi volel da ga ima pored sebe stalno

 

Situacija se dodatno zakomplikovala kad je ova devojka ušla u novu vezu i sad novom dečku mora da objanjava zašto svakog vikenda ide kod bivšeg.

- Ne razumem zašto moj bivši to radi. On je pogrešio, bio je neveran a ne ja. Sad on mene kažnjava iako ništa nisam zgrešila. Šta da radim? - upitala je očajna devojka.

Savet

Prema rečima terapeutkinje za ljubavne veze i ona se našla u sličnoj situaciji sa bivšim suprugom zbog zajedničkog psa nakon njihovog razvoda. Ona je priznala da je psa ostavila u porodičnoj kući sa bivšim jer je smatrala da mu je to jedini dom koji mu nudi stabilnost. Savetnica joj je rekla da je sjajno što je spasila tog psa i da bi mogla opet da učini isto. 

- Mnogo je pasa koji čekaju domove pune ljubavi. Takođe, ako vam izaziva traumu što se viđate sa svojim bivšim tako redovno, onda je vreme da ponovo procenite. Mislim da bi pas mogao biti razlog da se povređujemo iako se veza završila- rekla je terapeutkinja. 

Ona je naglasila da devojka treba da počne da razmišlja o tome šta je najbolje za nju i da smanji posete psu ili da ih proredi upravo zbog bivšeg dečka.

- Svi volimo kućne ljubimce, vaš pas je srećan i bezbedan a to je najvažnije. Bilo bi sjajno da ga viđate povremeno, ali pod uslovom da vam susreti sa bivšim dečkom ne budu bolni - zaključila je terapeutkinja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)