Ispovesti

SUPRUGA JE GODINAMA ISPUNJAVALA NJEGOVE INTIMNE FANTAZIJE: Sada se povukla u sebe, ne dozvoljava mu čak ni da je dodirne!

Počela je da spava na kauču tokom naših planiranih "vatrenih večeri". Osećam kao da se raspadamo.

12.07.2023 21:00

SUPRUGA JE GODINAMA ISPUNJAVALA NJEGOVE INTIMNE FANTAZIJE: Sada se povukla u sebe, ne dozvoljava mu čak ni da je dodirne!
shutterstock.com

Intimni život je veoma važan. Nije u pitanju samo zadovoljavanje telesnih potreba, već i razmena ljubavi. Međutim, vremenom to može da postane samo rutina i partneri se odlučuju za unošenje nekih novina, a inspiraciju najčešće nalaze u erotskim sadržajima koji su više nego dostupni. Međutim, ukoiko to postane ustaljena navika može da dođe problema ako oba supružnika ne žele isto. Najvažniji je balans, zato povedite računa.  

Kako je ispričao jedan muškarac, godinama je bio zavisnik od fetiša i surpuga je ispunjavala njegove fatazije punih deset godina, međutim u poslednje vreme odbija bilo kakav intiman kontakt i on ne zna šta da radi. Obratio se za pomoć terapeutu za se*sualne poremećaje i pitao za savet.

- Moja žena i ja smo se suočili sa velikom preprekom u našem se*sualnom životu. U prošlosti sam se borio sa zavisnošću od eksplicitnih sadržaja. Nakon što sam završio sa terapijom zbog problema sa impotencijom imali smo prelepih deset godina braka sa aktivnim se*sualnim životom. Do nedavno, moja supruga je pristajala da mi udovoljava u krevetu i ispunjava moje fetiše, poput uriniranja. Međutim, primećujem da joj to više nije zanimljivo i da spava na kauču u dnevnoj sobi tokom naših planiranih "vatrenih večeri".Osećam da se naš brak raspada i ne znam šta mogu da učinim da to popravim, da li je vreme da se ponovo vratim terapiji? - pitao je zabrinuti muškarac.

shutterstock.com

Muškarac razmišlja da se vrati na terapiju kečenja od fetišizma

Odgovor terapeutkinje mu je ukazao na mogućnost da su uzrok promene ponašanja kod njegove žene možda hormonalni

Vaša sklonost prema određenim fetišima nije uzrok problema. S obzirom da vam supruga već godinama "udovoljava", najverovatnije je promena njenog ponašanja posledica nekog drugog problema. To može da bude skriveni bes, ili negodovanje zbog nečega što ona smatra nepravednim, a možda prolazi kroz fizičke promene poput hormonalnih promena

Postoji mogućenost i da se uželela "klasične" razmene ljubavi i da bi trebao da se vrati terapiji. 

- Povratak terapiji je dobra ideja, jer ste došli do granice koja se neće promeniti bez pomoći stručnjaka. Morate da počnete da radite na problemu fetišizma. Neki partneri se pridruže tom modelu ponašanja kako bi zadovoljili drugog partnera i razumljivo je da mogu da počnu da negoduju, ako su se uželeli omiljenog načina vođenja ljubavi, bar ponekad. To joj možda nedostaje, a pomoć stručnjaka će vam mnogo značiti - zaključila je psihoterapeutkinja. 

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)