Ispovesti

OSEĆAO JE ČUDNO PECKANJE PA JE OTIŠAO KOD LEKARA: Zanemeo je od šoka kad je saznao da ima ozbiljnu zaraznu bolest koju mu je prenela supruga!

On priznaje da je voli i da ne može da zamisli svoj život bez nje, ali nije siguran da će moći da joj oprosti.

14.07.2023 21:00

OSEĆAO JE ČUDNO PECKANJE PA JE OTIŠAO KOD LEKARA: Zanemeo je od šoka kad je saznao da ima ozbiljnu zaraznu bolest koju mu je prenela supruga!
shutterstock.com

Postoje brojni razlozi zašto dolazi do prevare u braku, bez obzira ko od supružnika švrlja. Nekad i kratkotrajne afere za koju je neverni partner bio siguran da će ostati tajna bivaju otkrivene i to na vrlo neprijatan način.

Upravo to se dogodilo jednom Britancu koji nije ni slutio da njegova supruga ima vanbračnu avanturu sve dok se nije razboleo. 

- Imam 46 godina, a moja supruga 42, a u braku smo devet godina. Poslednjih nekoliko godina bilo je prilično teško. Često smo se svađali, a nedostatak intimnosti nam je stvarao probleme. Uprkos svim izazovima u našem braku nisam ni sanjao da bi ona mogla da me prevari. Uvek sam verovao da ćemo uvek naći način da se izborimo sa problemima. Ja nju volim i ne mogu da zamislim život bez nje. Međutim, sve se promenilo kada sam se suočio sa surovom realnošću i saznao da mi je bila neverna- ispričao je u intimnoj ispovesti ovaj čovek.

shutterstock.com

Mislio je da je u pitanju urinarna infekcija, a nakon posete lekaru je otkrio da je u pitanju gonoreja

Sve je počelo kad je svaki put prilikom mokrenja osećao neprijatnost misleći da je nešto bezazleno. Međutim, njegovo stanje se iz dana u dan pogoršavalo pa je otišao kod lekara. 

- Osećao sam čudno peckanje svaki put kad sam išao u toalet i mislio sam da imam urinarnu infekciju. Međutim, nakon pregleda lekar mi je saopštio da sam zaražen gonorejom. Bio sam potpuno šokiran zato što sam bez obzira na sve probleme bio veran svojoj ženi i tad mi je pukolo pred očima. Shvatio sam da me je žena prevarila ko zna s kim i prenela mi ovu zaraznu bolest - rekao je on.

Sa lekarskim nalazima suoči se sa ženom kod kuće koja je u početku tvrdila da nije imala nikakvu vanbračnu avanturu. 

- Pokušala je sve da negira, pa sam tresnuo rezultate od lekara na sto. Na kraju je sa suzama u očima priznala da je imala kratkotrajnu avanturu i bila je ubeđena da nikad za to neću saznati. Rekla mi je da je spavala s oženjenim kolegom sa posla, ali me uverila da je ta avantura završena i prošlost. Međutim, ja je od tada gledam na potpuno drugačiji način. Osećam se izdano, povređeno ne mogu da shvatim da me tako izdala... Kako da pređem preko ovoga? - napisao je ovaj čovek.

shutterstock.com

Iako mu je rekla da je sve prošlost, on ne zna kako da se nosi sa njenom prevarom

Bračna savetnica je rekla da je dobro su se pojavili simptomi i da zna od čega da se leči. 

- Osećanje ljutnje i izdaje je potpuno normalno, posebno što je ugrozila vaše zdravlje. Srećom, simptomi su se javili na vreme pa ste otkrili istinu. Neki muškarci (jedan od deset) nemaju nikakve simptome. Sve dok se bolest ne izleči izbegavajte bilo kakav oblik se*sa, a posle obavezno koristite zaštitu - rekla je savetnica.

Dodala je da ukoliko misli da mogu da obnove svoju ljubav i sačuvaju brak mora što pre da iskreno porazgovara sa suprugom. 

- Ako vaša veza ima bilo kakvu šansu da preživi ovo morate da radite na obnovi poverenja. Razgovarajte sa njom i objasnite joj kako se osećate, da biste videli da li postoji način da zajedno krenete napred - zaključila je savetnica

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)