Brak i veze PARTNER ĆE VAS PREVARITI KAD NAPUNI OVOLIKO GODINA: Postoji 4 sigurna ZNAKA da se to dešava, 1 će vas zaprepastiti! 19:01
Brak i veze SAŠA JE OPROSTIO ŽENI PREVARU ALI ONA NE MOŽE DA SE VRATI KUĆI:" Ćerka neće da čuje za nju, postavila mi je ultimatum!" (FOTO) 11:05
Ispovesti UPUSTILA SE U AFERU SA OŽENJENIM BOGATAŠEM: "On mi ugađa, drži me kao malo vode na dlanu a ja se osećam iskorišćeno!" 20:51
Strast OSEĆAO SE NESREĆNO I ZAROBLJENO U BRAKU: Poseta jednom klubu sve je promenila a on je otkrio raj za muškarce poput njega 20:00
Ispovesti MOJA DEVOJKA ŽELI DA SE PRESELIM KOD NJE, ali ona ne zna za moju veliku tajnu! Siguran sam da će me ostaviti ako sazna šta krijem kod kuće! 19:59
Ispovesti BANULA SAM KOD RODITELJA IZNENADA I TAMO ZATEKLA NEŠTO ŠTO ME PROGONI: Godinama su mi govorili da je taj čovek naš rođak! 21:01
Strast ŽENA ME ODBIJA VEĆ 10 GODINA, A OZBILJNO ME JE ZAINTERESOVALA KOLEGINICA MLAĐA 10 GODINA: Ipak, razmišljam da uradim nešto potpuno drugo, ali ne znam da li ću se kajati! 21:01
Strast PRIŠLA MI JE U TERETANI, PA SAM JE POZVAO NA NEKO INTIMNIJE MESTO: Otad mi se život okrenuo naopačke, nisam očekivao da će mi to uraditi! 21:01