Brak i veze

SAŠA JE OPROSTIO ŽENI PREVARU ALI ONA NE MOŽE DA SE VRATI KUĆI:" Ćerka neće da čuje za nju, postavila mi je ultimatum!" (FOTO)

Parovi često zaboravljaju kako njihovi postupci utiču na decu.

15.12.2023 12:05

SAŠA JE OPROSTIO ŽENI PREVARU ALI ONA NE MOŽE DA SE VRATI KUĆI:" Ćerka neće da čuje za nju, postavila mi je ultimatum!" (FOTO)
shutterstock.com

Prevara u braku je težak udarac od koga se mnogi parovi nikad ne oporave. Ipak, nije nemoguće uspeti da se prevaziđe ovaj ozbiljan problem, ali je potrebno duboko razumevanje i rad oba supružnika. Međutim, često se zaboravlja koliko ovakvi udarci utiču i na decu.

Kako je ispričao jedna muškarac koji je rekao da ga zovu Saša imao je tu nesreću da lično iskusi neverstvo supruge. On je u iskrenoj ispovesti na internetu otkrio detalje njenog neverstva ali i problema u kom se našao kad je rešio da joj oprosti.

shutterstock.com

Saša je odlučio da oprosti ženi i da pokuša da spasi njhov brak

Želim je pored sebe

Kako je u iskrenoj ispovesti ispričao Saša, on ima 49 a njegova supruga devet godina manje. U braku su 15 godina i pre šest meseci žena mu je priznala da je imala avanturu van braka.

- Bilo je strano, zaista nisam očekivao ovakvu izdaju sa njene strane. Zamolio sam je da napusti naš dom što je ona i učinila. Međutim, nije prošlo mnnogo i shvatio sam koliko mi nedostaje. Pozvao sam je na kafu i razgovor i tada smo posle dugo vremena bili potpuno iskreni jedno prema drugom. Shvatio sam da me i dalje voli kao i ja nju i da joj taj izlet nije značio ništa - počeo je svoju ispovest Saša.

Mesecima su se viđali, razgovarali i pre nekoliko nedelja počeli su ponovo da imaju intimne odnose.
- Rešio sam da joj oprostim jer je želim pored sebe. Shvatio sam da se iskreno pokajala i da vredi boriti se za naš brak. Nije mi bilo lako ali sam joj oprostio, a ona ne štedi da mi pokaže ljubav i koliko je zahvalna što ćemo nastaviti zajednički život - dodao je on.

Međutim, pojavio se problem koji ne zna kako da reši.

- Ja imam ćerku iz prvog braka koja je sad tinejdžerka. Ona je moju suprugu prihvatila kao rođenu majku i odrasla je uz nju. Njena majka je alkoholičarka i nikad nisu imale valjan kontakt pa je moju drugu ženu doživljavala kao mamu. Ona je jako povređena njenom prevarom i neće da čuje da se ona vrati u naš dom. Kako mi je rekla ćerka oseća se izdano i ne moćže više da je vidi. Kad sam joj rekao da ćemo ponovo živeti zajedno poludela i postavila ultimatum ili ona i ja - zaključio je očajan Saša.

shutterstock.com

na znaju kako da se reše problem sa njegovom ćerkom

Saveti

Usledili su brojni komentari i saveti na mrežama. 

- Vaša ćerka je još dete, ona je praktično izgubila svoju biološku majku a sad je izdala žena koju je smtarala za mamu. Njena rekacija je potpuno očekivana.

- Ona te emotivno ucenjuje jer zna da nećeš moći da biraš imeđu žene i njen.

- Budite strpljivi, neka vaša žena postepeno dolazi u vaš dom dok ponovo ne zadobije poverenje vaše ćerke.

- Vaša ćerka je povređena, mora da nauči da ponovo veruje a vi morate da se pomirite s tim da možda nikad više neće biti isto kao pre. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)