Ispovesti

SAZNAO JE DA GA ŽENA VARA, A ONDA JE VIDEO LJUBAVNIKA: Sve mu se srušilo u trenu kada je otkrio sa kim ga je zamenila (FOTO)

Čovek je očajan zbog situacije u koju je dospeo njegov brak.

09.12.2023 21:55

SAZNAO JE DA GA ŽENA VARA, A ONDA JE VIDEO LJUBAVNIKA: Sve mu se srušilo u trenu kada je otkrio sa kim ga je zamenila (FOTO)
shutterstock.com

Nekada u vezi koliko god partner dobro izgledao može biti izigran od onog drugog sa nekim ko nije na njegovom nivou i u mnogo čemu je iza njega. Jedan muškarac se savetnici za odnose požalio rekavši kako ga je žena prevarila sa daleko manje privlačnim muškarcem, rekavši mu kako taj drugi ima više samopouzdanja. Čovek koji je napunio 40 godina i njegova dve godine mlađa supruga imaju dvoje male dece, a on tvrdi kako mu se samopouzdanje urušilo i da je bio utučen shvativši da je "višak" te da je prestao da želi se*s sa svojom ženom. 

Iako je očekivo njenu podršku i ljubav, ona se, kako kaže, okrenula drugom čoveku sa kojim radi. Pošto je razočarani čovek shvatio o čemu se radi, nakon što ju je čuo kako se smeju i ćaskaju telefonom, kada je trebalo da razgovaraju o poslu, odlučio je da napusti kuću, piše britanski San.

shutterstock.com

Čovek je otkrio kako je postao utučen zbog saznanja d aga žena vara

- Razgovori su bili veoma koketni. U međuvremenu se prema meni ponašala hladno i učinila da se osećam kao grudva prljavštine na njenoj cipeli. Sreo sam ga jednom. Nije ništa posebno. Zbog toga sam se osećao gore, ona je pristala na bilo koga osim mene- otkriva razočarani suprug.

Čovek je ispričao kako je želeo da čuje priznanje od nje da su imali se*s ali uprkos tome što je njegova supruga negirala to,  on joj ne veruje. U međuvremenu se odselio iz kuće i kaže da je bolje da svako ima svoj prostor. Upkos tome što ona tvrdi da ga voli, čovek kaže kako ne zna šta on prema njoj oseća. Nedostaju mu deca i ne želi da odrastaju u razorenom domu, zbog toga ne zna šta da radi.

Savetnica mu je rekla da bi trebalo da ima u vidu da ona nije bila tu za njega kada mu je bila potrebna, a umesto toga usmerila je pažnju na drugoga i umesto da mu pomogne i podigne samopouzdanje ona je usmerila pažnju na drugog muškarca.

Iz onoga što je čovek ispričao, savetnica je zaključila da je i komunikacija među njima bila loša i pre nego da se desi afera. Budući da on nije kako kaže siguran da li da okonča brak, a njegova supruga tvrdi da ga voli, savetnica je rekla da ukoliko žele da daju vezi još jednu šansu moraju ponovo da izgrade poverenje. Osim toga savetovala ga je da pogleda pakete podrške koje ona nudi što bi mu možda pomoglo u ovom problemu. Osim toga predložila mu je da konsultuje savetovalište za odnose kako bi razgovarao u bezbednom prostoru o onome što ga muči.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)