Ispovesti

MISLILA JE DA JE ON LJUBAV NJENOG ŽIVOTA: Kada je mami pokazala njegovu fotografiju, žena je bila zapanjena ko je on (FOTO)

Devojka se osetila iznevereno i iskorišćeno pošto je istom muškarcu ponovo pružila šansu.

06.12.2023 08:05

MISLILA JE DA JE ON LJUBAV NJENOG ŽIVOTA: Kada je mami pokazala njegovu fotografiju, žena je bila zapanjena ko je on (FOTO)
shutterstock.com

Mnogi se pitaju da li veza koja je jednom prekinuta, može da se popravi i vredi li joj pružiti drugu šansu. Jedna mlada žena od 28 godina je bila u vezi sa čovekom koji je 12 godina stariji od nje, ali raskid je ubrzo usledio pošto je ona odlučila da se preseli u drugi grad zbog studija. Međutim, godinama kasnije, putevi su im se ponovo ukrstili.

- Slučajno smo se sreli oko Božića. On sada ima 42 godina, deluje ozbiljnije i zrelije. Ponovo me je osvojio. Delovalo je kao afera za jednu noć, ali nastavio je da me posećuje u gradu u kome živim. Radovala sam se svakom vikendu, a to je potrajalo šest meseci. Međutim, vremenom je svaki vikend prešao u svaki drugi, svaki drugi u jednom mesečno i to je već bila velika zastavica upozorenja. Najzad kada sam došla kući, imala sam potrebu da se požalim majci i pokazala sam joj njegovu fotografiju, budući da nikada nije hteo da se zajedno slikamo, a moja mama se skamenila - započinje svoju priču ova mlada žena za britanski San.

shutterstock.com

Ponovo se zbližili uoči Božića

Njena mama joj je objasnila da se njena bliska prijateljica godinama zabavlja sa tim čovekom i da su vereni.

- Bila sam u šoku, pozvala sam ga i svašta mu rekla. Kao vrhunac cele priče prijateljica moje mame me je pozvala i ispričala mi njegovu verziju priče. Navodno sam ja bila ta koja ga je spopadala oko Božića i poljubila ga, jednom. Preskočio je obrnutu verziju, kao i polugodišnje viđanje kada mi je izjavljivao ljubav i donosio poklone. Rekao mi je da me je samo iskorišćavao za se*s, da ga više ne zovem i blokirao me je. Mama kaže da je prijateljica poverovala u njegovu verziju priče i da planiraju skorije venčanje - objasnila je ona.

shutterstock.com

Nije mogla da veruje da ju je sve vreme lagao

Komentari su ubrzo usledili.

- Budite srećni što ste se ne jednom, već dva puta spasli tog čoveka, pa neka drugoj zagorčava život.

- Nemate razloga da patite zbog lažova i preljubnika kakav je on.

- Ukoliko se osećate loše, razgovarajte sa mamom ili potražite stručni savet.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)