Ispovesti

SA SUPRUGOM GODINAMA NE DELI KREVET, PA JE DONEO ŠOKANTNU ODLUKU: "Može da me košta braka, ali ne vidim drugo rešenje" (FOTO)

Muškarac je zanemario mogućnost da mu je žena u menopauzi i doneo je krajnje sebično rešenje.

04.12.2023 21:00

SA SUPRUGOM GODINAMA NE DELI KREVET, PA JE DONEO ŠOKANTNU ODLUKU: "Može da me košta braka, ali ne vidim drugo rešenje" (FOTO)
Shutterstock

Žene, za razliku od muškaraca prolaze kroz menopauzu, koja može da dovede do velikih promena i u isto vreme da izazove niz problema. Gubitak libida je samo jedan u nizu. Muškarci, budući da nemaju tih problema ponekad ne mogu da razumeju supruge, a njihovi zahtevi postaju sve bizarniji.

- Imam 53 godine, a moja supruga 48. Već godinama nemamo normalne odnose. Čak i kada se desi da vodimo ljubav, očigledno je da ona ne uživa u tome. Samo leži ispod mene i vidno čeka da se to što pre okonča. To mi više ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo, zato sam prestao i da tražim intimu od nje. Ne pamtim kada smo poslednji put imali intimne odnose - požalio se on, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Supruga više ne želi da ima odnose

Ovaj muškarac je, ne razmišljajući toliko o supruzi, rešio da potraži malo užitka van braka.

- Sve više dolazim do ideje da potražim poslovnu pratnju. Spreman sam da platim za se*sualne usluge. Znam da zvuči šokantno, ali u tome vidim jedino rešenje. Budući da će to biti žena koja je plaćena za to, neću razviti sa njom nikakvu vezu, a više neću biti konstantno pod stresom zato što moja supruga ne ispunjava bračne dužnosti. Već sam pogledao nekoliko sajtova na kojima je moguće pronaći ovu vrstu usluge, samo se nadam da je diskrecija zagarantovana i čekam da odlučim koju agenciju da angažujem. Mislim da bi to bilo dobro za opstanak našeg braka. Ne želim da izgubim spurugu, ali neću ni da živim godinama bez intimnih odnosa - objasnio je on.

Foto: Shutterstok

Razmišlja da uzme usluge poslovne pratnje

Komentari su ubrzo usledili.

- Vaša odluka je veoma sebična, pritom uopšte niste uzeli u obzir stanje vaše supruge, koja je najverovatnije u menopauzi.

- Vaša supruga je očigledno nezadovoljna i u menopauzi, trebalo bi da poseti lekara, a vi da sačekate sa odlukama koje mogu da vam upropaste brak.

- Plaćanje eskort dama je naniži potez koji čovek može da uradi, pritom rizikujete da se sazna i da upropastite brak koji ste toliko godina gradili - samo su neki od komentara koje je ovaj muškarac dobio posle odluke da podeli svoju ispovest.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)