Zanimljivosti SVI PRIČAJU O MIRI ŠKORIĆ I U ČEMU SE POJAVILA NA CRVENOM TEPIHU: Jedan detalj na njenom ramenu nikome nije promakao (FOTO) 20:32
Odrasli STALNO STE UMORNI I KOSA JE IZNENADA POČELA DA VAM SEDI? Ovo su simptomi upozorenja na retko, ali veoma OZBILJNO STANJE! 06:50
Vesti POMOGAO SAM SUPRUZI JEDNOG DEKE OD 80 GODINA: Ono što mi je on potom stavio u ruku nateralo mi je suze na oči, ali tu nije bio kraj! (FOTO) 11:05
Vesti PROGOVORIO STRUČNJAK: "Postoji dokaz za zagrobni život, svi pacijentu su videli ISTO, na ovome sam radio 30 godina!" (VIDEO) 18:40
Odrasli RUSKI VOJNI LEKAR JE DOŽIVEO 103. GODINU I NIKADA SE NIJE NI PREHLADIO! Njegova tajna dugovečnosti je jednostavna i BESPLATNA! 07:30
Odrasli 2 PRVA ZNAKA ARTRITISA, jedan je intenzivan ujutru, a drugi se pogoršava čim se pokrenemo! Samo na ovaj način možete se rešiti tegoba! 06:30
Odrasli 7 ZNAKOVA DA SAD IMATE KORONU! Domovi zdravlja krcati, ljudi ne mogu da ozdrave više od dve nedelje, evo šta se dešava! 17:30
Zanimljivosti OVO SU POSLEDNJE REČI MAJKLA DŽEKSONA, DVA MINUTA KASNIJE JE UMRO: Šokantno otkriće objasnilo sve! 16:30
Odrasli OTIŠAO NA PREGLED ZBOG GLAVOBOLJE, REKLI MU DA ĆE UMRETI ZA NEKOLIKO NEDELJA: Stigla razorna dijagnoza, ovo su simptomi 07:31
Odrasli ANDREA JE POKUŠALA DA SE UBIJE POSLE POGREŠNE DIJAGNOZE LEKARA: Šokirala se kada je saznala šta je uzrok simptoma 16:58
Odrasli SVESNA, ALI PARALIZOVANA: Čula sam lekare kako pričaju da neću dočekati jutro, a onda mi je jedan čovek spasio život! 07:34