Ispovesti SA SUPRUGOM GODINAMA NE DELI KREVET, PA JE DONEO ŠOKANTNU ODLUKU: "Može da me košta braka, ali ne vidim drugo rešenje" (FOTO) 20:00
Ispovesti NA KORAK JE OD BRAKA, ALI NE ZNA KAKO DA PRESTANE SA POROCIMA: "Pitam se da li ću moći da budem veran svojoj supruzi, a ona ne zna za moje ustaljene navike" 19:00
Strast MIA JE NAPUSTILA POSAO NA VOL STRITU: Sada za sat vremena sa muškarcem zaradi 1.300 evra, evo šta radi za taj novac! 20:01
Strast OŽENJEN SAM, ALI SAM NARUČIO USLUGE POSLOVNE PRATNJE: Ta devojka mi je delovala poznato, ali tek kad je krenula kući sledila mi se krv u žilama! 20:01
Strast SUPRUGA SE UGOJILA I NE PRIVLAČI ME INTIMNO, razmišljam da angažujem ESKORT damu za svoje potrebe, deluje mi kao savršeno rešenje 21:00
Strast Profesija muškarca u startu otkriva KAKAV JE ON U KREVETU! Ispovest ove bivše eskort dame izazvala je pomamu, momci, u kojoj ste kategoriji? 10:01
Strast POSTAO SAM ZAVISNIK OD PLAĆANJA PROSTITUTKI: Sa suprugom nisam imao ondose 7 godina, evo i zašto! 20:00