Ispovesti

TRAŽILA JE LJUBAV NA SAJTOVIMA ZA UPOZNAVANJE: " To je bila noćna mora, jedva sam izvukla živu glavu" (FOTO)

Mlada žena podelila je svoja iskustva onlajn zabavljanja, koje nije baš prijatno prošlo.

07.12.2023 20:01

TRAŽILA JE LJUBAV NA SAJTOVIMA ZA UPOZNAVANJE: " To je bila noćna mora, jedva sam izvukla živu glavu" (FOTO)
Shutterstock

Mnogo ljudi posle duge veze koje se okončala, prolaze kroz različite faze. Tu je razočarenje, tugovanje, samovanje i najzad potreba da se krene dalje i upozna neko novi. Posle pandemije KOVID-19 kao da se u svetu nešto promenilo. Nestalo je spontanog upoznavanja tokom izlaska dok su sajtovi za upoznavanje stekli sve veću popularnost. Jedna devojka izašla je iz šestogodišnje veze i najzad rešila da okuša sreću na onlajn sajtovima.

- Na prvi pogled deluje da ima mnogo privlačnih muškaraca, međutim, niko ne zna da većina njih koristi filtere na fotografijama, drugi izmišljaju zanimanja i obrazovanja, dok su tu i oni oženjeni ili u dugim vezama. Da ne izostavimo i one koji se kriju iza tuđih slika i koji samo ubijaju vreme ili žele da dobiju eksplicitne slike žena. Na kraju sam zaista izašla sa pojedinima, ali to je bilo razočarenje do razočarenja. Čini mi se da je svaki izlazak bio gori od prethodnog, to je bila prava noćna mora - započinje ona svoju priču, a o tome je pisao i Dejli star.

Shutterstock

Najzad rešila da okuša sreću na sajtovima za upoznavanje

Ova devojka je dalje objasnila da su joj na prvom izlasku nudili razne bizarne stvari, od nastranog se*sa, preko konzumiranja droge, do umešanosti u ilegalne poslove.

- Užasnula sam se kakve sam sve likove tamo srela, nisam mogla da verujem šta mi traže. U suštini sam jedva izvukla živu glavu. Za ono malo njih za koje sam smatrala da su iole normalni, takođe se ispostavilo da nisu. Jedan je delovao kao pristojan momak, a onda kada smo došli kod mene me je pitao koliko li mi košta stan. Zatim je dodao da ukoliko se budem ponašala kako njemu odgovara i ne nerviram ga, možemo da budemo zajedno, ali da mu odmah prepišem više od polovine svog stana. Drugi je delovao da je pravi, dok prvi put nismo naručili picu, a on je odlepio kad je video račun, da je ostavio na njoj dlaku, kako ne bi platio. Naslušala sam se da sam “premlada”, “prestara”, “premršava” i “predebela”, završila sam sa tim sajtovima za sva vremena - objasnila je ona.

Shutterstock

Nije mogla da veruje na kakve je muškarce nailazila

Komentari su ubrzo usledili.

- Znam da zvuči suludo, ali pojedini su baš tamo upoznali ljubav svog života.

- Slažem se, tražiti ljubav tamo je kao da tražite iglu u plastu sena, bolje pokušajte u svom radnom okruženju.

- To očigledno nije za vas, pa koristitie staromodne metode, neka vam nekoga predlože prijatelji ili komšije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)