Ispovesti VEROVALA JE DA JE NA KORAK OD POMIRENJA SA BIVŠIM: "Pomozite mi, očajna sam ne mogu bez njega!" (FOTO) 18:15
Odrasli OPERISALA JE ZUBE U TURSKOJ I PROŽIVELA DRAMU: " Danima trpim bolove i infekciju, proživljavam noćnu moru" (FOTO) 11:40
Moda SARA JE PREPRAVILA MAMINU VENČANICU, OVOJ REAKCIJI SE NIJE NADALA: "Kada sam video šta si uradila, pala mi je vilica od užasa!" (FOTO+VIDEO) 19:30
Brak i veze DAO JE SUPRUZI TELEFON KAKO BI GA FOTOGRAFISALA PORED JELKE: Nećete verovati čega se dosetila ova žena i šta je uradila! (FOTO+VIDEO) 11:40
Brak i veze KLEKNUO JE NA ULICI PRED SVIMA I IZVADIO PRSTEN: I dok su se prolaznici okupljali usledio je veleobrt kome se nije nadao! (VIDEO) 10:35
Ispovesti TRAŽILA JE LJUBAV NA SAJTOVIMA ZA UPOZNAVANJE: " To je bila noćna mora, jedva sam izvukla živu glavu" (FOTO) 19:01
Zanimljivosti UPLAKANA JE OBJAŠNJAVALA ŠTA SE DOGODILO KADA JE POZVALA SERVIS ZA ČIŠĆENJE! Razočarana žena je grcala u suzama otkrivši šta je zatekla u kući, najavila i tužbu (VIDEO) 14:00
Brak i veze BAKICA OD 92 IZAŠLA NA SASTANAK PA SE RAZOČARALA: Nećete verovati šta je deka uradio, svi joj pružaju podršku (VIDEO) 16:01
Strast IMAO SAM IDEALNU VEZU DVE GODINE, a onda sam zatekao prizor koji mi se večno urezao u pamćenje! 21:01