Ispovesti

VEROVALA JE DA JE NA KORAK OD POMIRENJA SA BIVŠIM: "Pomozite mi, očajna sam ne mogu bez njega!" (FOTO)

Jedna žena je otkrila kako želi da zadrži svog bivšeg supruga kao "prijatelja sa beneficijama" ali da postoji problem.

15.04.2024 20:15

VEROVALA JE DA JE NA KORAK OD POMIRENJA SA BIVŠIM: "Pomozite mi, očajna sam ne mogu bez njega!" (FOTO)
Shutterstcok

Nakon raskida ili razvoda retko koji bivši par ostaje u dobrim odnosima. Posebno ukoliko je veza ili brak okončan zbog prevare jednog od partnera. U iskrenoj ispovesti jedna žena je priznala da je ostala u dobrim odnosima sa bišim partnerom, ali samo iz jednog razloga - zbog sjajnog intimnog odnosa koji su upražnjavali tri puta nedeljno.

Poneta obnovljenim emocijama poželela je da se pomire i nastave tamo gde su stali, ali je njen bivši muž to kategorički odbio. Umesto toga tražio je da konačno završe sa papirima za razvod koji su otezali čak dve godine.

- Kad mi je to saopštio bila sam u potpunom šoku. Sve je izgledalo da smo na dobrom putu da ponovo budemo zajedno, a on me je ostavio po drugi put i ponovo mi slomio srce. Problem je što sam postala zavisna od njega i sad ne znam šta da radim - priznala je ona. 

shutterstock.com

Žena je otkrila da su ona i bivši poboljšali odnos kroz intimnost u krevetu međutim da on ne želi pomirenje

 

Prema njenim rečima ne može da zamisli svoj život bez njega, ali njemu ne pada na pamet da ponovo budu zajedno.

- Osećam se potpuno izgubljeno bez njega? Pomozite mi, očajna sam ne mogu bez njega. Kako da nastavim dalje - pitala je ova žena savetnicu za ljubavne odnose.  Oboje su u petoj deceniji života i ona sad ne zna kako da nasatvi život bez njega. 

Savetnica joj je rekla da su se razišli sa razlogom i to mora što pre da shvati i prihvati. 

- Vaš bivši je uživao u intimnim odnosima, ali je jasno da ne želi ništa više od toga. Nemojte pogrešno da tumačite ljubav. Gledajte kako se ponaša prema vama, a ne kako se nadate da će se ponašati. Možete nastaviti kao i do sad , ali vam mora biti jasno da nikad više neće biti isto kao pre. Ili, skupite zube i prekinite svaki kontakt s njim kako biste sebi dali šansu da upoznate nekog novog ko će vam pružiti mnogo više od njega - savetovala ju je ona, prenosi The Sun.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)