Moda

SARA JE PREPRAVILA MAMINU VENČANICU, OVOJ REAKCIJI SE NIJE NADALA: "Kada sam video šta si uradila, pala mi je vilica od užasa!" (FOTO+VIDEO)

Tiktokerka je bila ponosna na svoje umeće ali ne i drugi ljudi.

07.01.2024 20:30

SARA JE PREPRAVILA MAMINU VENČANICU, OVOJ REAKCIJI SE NIJE NADALA: "Kada sam video šta si uradila, pala mi je vilica od užasa!" (FOTO+VIDEO)
Tiktok-sarah_wolak

Sara je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati 1,6 miliona ljudi. Budući da se bližio dan njenog venčanja, milioni njenih pratilaca su bili svedoci onoga što je uradila od venčanice svoje majke. 

Tiktokerka se pojavila na početku snimka u maminoj venčanici i mnogi su bili zadivljeni koliko joj je savršeno pristajala, bila je po meri bukvalno kao krojena za nju. Međutim, Sara je odlučila da nosi nešto moderniju verziju. Prepravila ju je kako bi odražavala njene želje i stil, a mama joj je pomogla u svemu tome.

Tiktok-sarah_wolak

Mamina venčanica pre prepravke

Međutim, umesto da izazove divljenje i oduševljenje, izazvala je razočarenje kod pratilaca na Tik-Toku zbog načina na koji je "unapredila" maminu venčanicu. Mlada je umesto da zadrži autentičnost i eleganciju originalnog dizajna, donela odluke koje su mnoge iznenadile i razočarale. Sara je umesto suptilnih izmena odlučila da je u potpunosti prepravi. Naime, ona je zadržala korset sa mašnama umesto bretela, ali je dugi beli materijal koji je padao do zemlje skroz skratila na dužinu mini suknje. Pozadi je dodala veliku belu mašnu. 

Međutim, ljudi su u komentarima smatrali da je ovakva drastična prepravka rezultirala gubitkom romantike i tradicionalnih očekivanja od venčanice. Iako je mlada želela da stvori unikatnu venčanicu sa posebnim značajem, njene prepravke su izazvale neželjene reakcije među pratiocima. Pojedini su čak okarakterisali njenu haljinu kao neku koja više odgovara kostimu, ali ne i venčanici.

 

@sarah_wolak Replying to @Angelicah127 transforming my moms wedding dress 🤍✨🫶🏻 #engaged #weddingdress ♬ original sound - Sarah🦋

 

Snimak je pregledan veliki broj puta, komentari su se ređali, a najveći broj njih je smatrao da je haljina bila bolja pre prepravki.

- Anđeo je upravo izgubio krila.

- Sada izgleda kao oni mali kostimi sa parada.

- Kada sam video šta si uradila, pala mi je vilica od užasa!

- Voleo bih da je zadržala početnu verziju.

- Ipak je potpuno divna i ova mini, svakako će još neki put nositi ovu haljinu na nekom prijemu ili žurki.

Tiktok-sarah_wolak

Mamina venčanica posle prepravke

BONUS VIDEO:

Komentari (0)