Moda

BUDUĆA NEVESTA ŽELELA JE DA PREPRAVI BAKINU VENČANICU: Krojačica je uzela makaze i počela da seče haljinu sve dok od nje nije ostalo ništa! (VIDEO)

Rezultat je bio potpuno drugačija toaleta koja je naišla na brojne kritike na mrežama.

03.12.2023 13:00

BUDUĆA NEVESTA ŽELELA JE DA PREPRAVI BAKINU VENČANICU: Krojačica je uzela makaze i počela da seče haljinu sve dok od nje nije ostalo ništa! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@bibixonioa

Kupovina venčanice je za buduću nevestu je istovremeno najlepši ali i najteži posao. Većina devojka zna kakvu venčanicu želi, ali ima i onih koje su spremne na brojna eksperimentisanja. 

Međutim, u poslednje vereme vrlo su popularne vintidž venčanice koje su na svojoj svadbi nosile naše mame ili bake. Jedna buduća nevesta odlučila da na svom venčanju ponese haljinu koju je nosila njena baka, ali je bilo neophodno da se venčanica prepravi kako bi se prilagodila njenim oblinama. Angažovala je krojačicu koja je uzela makaze u ruke i krenula da seče. 

Printscreen/TikTok/bibixonioa

Devojke su se upustile u avanturu transformisanja stare venčanice želeći da naprave nešto novo

Krojačica je veći donji deo venčanice potpuno odsekla dok raskošnu duhu haljinu nije svela na mini verziju. Zaprepašćena nevesta je gledala kako seče rukave, a onda je prešna na dekolte koji je napravljen od raskošne čipke i ukrašen biserima. Sekla je bez milosti dok su se mnogi pitali hoće li od stare haljine išta ostati.

Ali, krojačica je imala plan pa je staru, dugačku haljinu sa podsuknjom od tila pretvorila u modernu, kratku venčanicu sa otvorenim dekolteom i golim ramenima. Nevestin struk je dodatno istakla tilom koji je takođe bio ukrašen biserima i na leđima joj vezala veliku mašnu. parče odsečenog materijala sa čipkom poslužio je kao ukras za kosu buduće mlade. 

Ovaj snimak privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama, a mnogima se nije dopalo što je nevesta potpuno prepravila bakinu haljinu. 

 

- O Bože...plačem, gledajući kako ste iseckali predivnu haljinu.

- Ja ne bih mogla nikad tako nešto da uradim.

- Mislim da je moglo mnogo bolje da se izvede i da se sačuva dobar deo stare haljine.

- Neee, sečete predivnu i unikatnu čipku sa biserima. To se ne radi! 

- Predivnu haljinu transformisala u izuzetno ružnu, vulgarnu i jeftinu venčanicu, bila je to glupa odluka.

- Pustila sam suzu gledajući kako nestaje ova predivna haljina.

- Odličan posao devojke, uradila bih isto - bili su neki od komentara.

Neki od tiktokera su rekli devojci da je ovakav čin nepoštovanje i da se nadaju da je u pitanju lažna venčanica. Drugi su pitali devojku šta je uradila sa viškom materijala, a ona je u istoj objavi otkrila da bi se to moglo iskoristiti za kreaciju donjeg veša od ostataka čipke.

@bibixonioa

Bride Transforms Grandmas Wedding Dress ❤️ ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

A, ako želite da vidite kako same možete da ispletete venčanicu pogledajte kako je to uradila jedna mlada.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)