Ispovesti

"Užasnuta sam onim što sam videla": Mlada je isprobavala venčanicu, kada je kod kuće gledala fotografije videla je misteriozni prizor i odjurila u radnju (FOTO)

Odmah je objavila fotografiju na Instagramu kako proverila da li još neko sem nje vidi ovo.

14.11.2023 19:02

"Užasnuta sam onim što sam videla": Mlada je isprobavala venčanicu, kada je kod kuće gledala fotografije videla je misteriozni prizor i odjurila u radnju (FOTO)
Foto: Instagram/wheatpraylove/Tessa Coates

Mlada koja je probala venčanicu na trenutak je upala u epizodu "Crnog ogledala" kada je fotka njenog iskustva uznemirila fanove na društvenim mrežama. Spisateljica i komičarka Tesa Kouts podelila je na Instagramu fotografiju na kojoj stoji ispred dva ogledala dok proba venčanicu.

- Krenula sam u kupovinu venčanice i tada desila neverovatna stvar kada sam gledala slike. Ovo je prava fotografija, nije fotošopirana, nije panorama - napisala je ona u opisu objave na društvenim mrežama.

- Ako ne možete da vidite problem, molim vas pogledajte još malo i onda nećete moći da ga izbacite iz misli - tvrdi ova devojka.

Na slici, Tesa ima tri različita položaja ruku između dva ogledala i mesta gde stvarno stoji. Mnogi korisnici društvenih mreža bili su zbunjeni onim što se dešava na fotki, a neki su bili u dilemi da li da joj čestitaju na veridbi ili da joj kažu da beži.

- Ceo ovaj niz događaja je istovremeno i zastrašujuć i smešan - komentarisao je jedan korisnik društvenih mreža.
- Samo ti možeš da pronađeš najneobičniji način da objaviš svoju veridbu, misteriju i uzbuđenje. Čestitam- usledio je drugi komentar.

- Kako je ovo uopšte moguće? Jedna šokirana osoba je pitala: "Kako je ovo moguće?!?! Čarobna ogledala? - zapanjeno je upitala jedna devojka ispod snimka.

 

 
 
 
 

Tesa je kasnije je proverila da li je u pitanju senka ili je do snimka, ali ni jedno ni drugo se nije pokazalo kao slučaj.


- Užasavam se, pa sam prvo otišla nazad u prodavnicu i pitala da li su zapravo ogledala ili kamere - ispričala je Tesa.

Kada nije imala više opcija, Tesa je otišla u lokalnu prodavnicu za kompjutere i mobilne telefone u očajničkom pokušaju da joj neko od radnika možda pomogne da shvati šta se desilo. Čekala je dva sata da priča sa nekim, a zaposleni u prodavnici po imenu Rodžer priznao je da nikada nije video ovakav slučaj, ali da se dešava.

Objasnio je da su telefoni zapravo računari, a ne kamere, pa čak i bez uključene opcije live fotografije, pravi niz slika sleva na desno.

 

 

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)