Brak i veze

MLADA I MLADOŽENJA SU JEDVA DOČEKALI SVADBENU TORTU, A ONDA JE USLEDIO TOTALNI FIJASKO: Nevesta je bila na ivici suza, sabrala se samo zbog kamera! (FOTO+VIDEO)

Evo šta sve na venčanju može da pođe po zlu, ukoliko ne odaberete pravog poslastičara.

26.10.2023 11:02

MLADA I MLADOŽENJA SU JEDVA DOČEKALI SVADBENU TORTU, A ONDA JE USLEDIO TOTALNI FIJASKO: Nevesta je bila na ivici suza, sabrala se samo zbog kamera! (FOTO+VIDEO)
Instagram-rozhe.cake

Mladi koji planiraju venčanje ne žele da se na predstojećem događaju dogode bilo koje nepredviđene okolnosti. Velike svadbe se planiraju mesecima, do godinu dana unapred, a ceremonija ukljčuje odabir adekvatne garderobe, prostora, muzike, dekoracije, cvetnih aranžmana, hrane i naravno mladenačke torte. Bračni par čiji je snimak svadbene torte obišao internet najverovatnije je sve ovo isplanirao do sitnih detalja, ipak propusta je bilo.

Snimak počinje kadrom mlade u zanosnoj venčanici dubokog dekoltea sa šljokicama i mladoženjom u beloj košulji. Pred njima je spektakularna svadbena torta na dva sprata, a fondan izgleda poput latica cveća. Mlada drži veliki nož kojim će, uz pomoć mladoženje, zvanično načeti i probati ovu jedinstvenu tortu koja je napravljena samo za njihov veliki dan. Blicevi svih fotaparata i telefona usmereni su u njihovom pravcu i dugoočekivani trenutak može da otpočne, međutim, tada je usledio pravi fijasko.

Mlada i mladoženja širokih osmeha poziraju pred velikom tortom i na nekoliko trenutaka joj se iskreno dive. Nevesta je čak napravila čudan izraz lica kada je trebalo da je iseku, kao da je predosetila scenario koji je neku sekundu potom i usledio. Skladni par tako nožem pokušava da iseče prvo parče torte i zvanično ga probaju, dajući jedno drugome po zalogaj, kako tradicija nalaže. Međutim, cela torta kreće tog trenutka da se raspada, a zapanjena nevesta pokušava čak i da je pridrži.

Gledaocima je bio najsmešniji izraz lica ove mlade. Ona je prestravljeno gledala u tortu koja je krenula da se rušu kao kula od karata. Očigledno ju je pravio poslastičar koji nema dovoljno iskustva, inače bi bilo nedopustivo da se cela torta raspadne po sečenju prvog parčeta. Mnogi su priznali kako ne bi bili u koži ove neveste. Srećom, torta se nije cela raspala, bar ne u tom trenutku, a mlada se pribrala koliko god je mogla i posle incidenta vratila osmeh na lice. Mladoženja je bio podjednako zbunjen kao i njegova nevesta, ali sve se završilo uz osmeh. 

Snimak je samo na Instagramu dobio 124.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Zapanjeno gleda u tortu i samo što ne brizne u plač, ali onda se priseti da je svi snimaju, pa nabaci osmeh!

- Toliko presmešnih fotografija je napravljeno u tom trenutku, nije ni to loše!

- Verovatno torta nije bila dovoljno sočna čim se raspala, dodajte malo sladoleda i udrite brigu na veselje!

- O neeee, ona je toliko želela da ima savršenu tortu!

- Bukvalno su nožem pogurali ceo deo torte, a i fondan je bio pretežak za takvu tortu.

- Preslatki su oboje, pogotovo njihovi izrazi lica.

- Tortu je trebalo seći spolja, a ne iznutra, garant je i nož tup.

- Ali preslatka mlada koja se u trenu pretvorila u aždaju!

- Kako god da su je sekli, nije se smela raspasti, problem je u torti, suva je.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)