Brak i veze

NEVESTA JE JAVNO PONIŽENA NA SOPSTVENOM VENČANJU: Nesrećnica je samo prebledela, oči su joj bile pune suza, nije mogla da veruje šta joj je muž priredio! (FOTO+VIDEO)

Svatovi su nemo posmatrali neprijatnu scenu i nikome nije bilo smešno.

10.10.2023 12:05

NEVESTA JE JAVNO PONIŽENA NA SOPSTVENOM VENČANJU: Nesrećnica je samo prebledela, oči su joj bile pune suza, nije mogla da veruje šta joj je muž priredio! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-lifecoachshawn

Venčanje je jedan od najlepših događaja u životu budućih mladenaca. Obred venčanja datira od drevnih vremena kada su se parovi na ovaj način pred prijateljima i rodbinom zaklinjali na večnu ljubav. Simbolički to je suština i današnjih ceremonija venčanja.

U SAD je uobičajeno da mladenci na venčanju razmenjuju bračne zavete kako bi pred svima dodatno pokazali svoju ljubav. Međutim, ono što je doživela jedna nevesta na sopstvenom venčanju izazvalo je brojne polemike na društvenim mrežama. Snimak je na Tik-toku obelodanila Šan koja sebe zove "životnom savetnicom".

Na snimku se vidi mladi bračni par koji stoji pred matičarem. Kad je došao trenutak da pročitaju zavete mladoženja iz džepa vadi papir i usledila je neprijatna situacija koju niko nije očekivao. 

Mladoženja, očigledno neki šaljivdžija, na poleđini papira na kome je zapisao zavete, velikim slovima je napisao : “Pomozite mi!” Nesrećna nevesta u trenutku je prebledela i prenerazila se ugledavši poruku svog supruga.

Oči su joj se napunule suzama i činilo se da će svakog trenutka briznuti u plač. Svatovi su nemo posmatrali neprijatnu scenu i njeno javno poniženje pred svima. U pozadini snimka čuje se samo jedna osoba koja se gromoglasno smeje i čiji smeh je parao tišinu koja je zavladala na venčanju. Umesto da se izvini supruzi zbog poniženja koje joj je priredio, mladožnja se pravio blesav valjda misleći da je mnogo duhovit. 

- Da li je ovo pogrešno? Da li je ovo bila bezazlena šala ili javno poniženje? - pitala je Šan svoje pratioce, a o tome je pisao i Njujork post.

@lifecoachshawn Was this a harmless prank or public humiliation? #weddingpranks #weddingvows #datingadvice #datingtips @Shawnda ♬ original sound - Shawnda

Ovaj snimak je odjeknuo na društvenim mrežama i izavao je brojne različite reakcije. 

- Ovo izgleda može da bude smešno samo muškarcima i ženi koja ovo snima, mladoženja je upravo ponizio mladu pred svima.

- Mlada je bukvalno “potonula”, preselo joj je tog trena sve.

- Trebalo bi da ga lepo ostavi kod oltara, pa da ga u bukvalnom smislu reči “spase”, a sebe poštedi braka sa ovakvim slabićem.

- Ne razumem muškarce koji se zabavljaju sa ženom, zaprose je, stave joj prsten na ruku, organizuju i plate svadbu, a onda joj usred venčanja prirede ovo!

- Ne vidim da je mladoženja talac da bi ga bilo ko spašavao.

- Kakav kreten, gledao je previše filmova.

- Da li je ovo bi trebalo nekome da bude smešno?

- Pitam se sve vreme, ko je žena koja sve ovo snima?

- Nesrećnice, beži od tog čoveka glavom bez obzira on neće biti dobar muž.

- Ovo je strašno i bolno za gledanje. Da sam na mestu ove mlade samo bih se okrenula i otišla. Ako je spreman ovako da te ponizi na venčanju šta će tek raditi kad budu u braku - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)