Brak i veze

NEOČEKIVANI POTEZ MLADE ODMAH POSLE VENČANJA: Nisu ni izašli iz zgrade opštine a ona se u venčanici vratila kod matičara sa hitnim zahtevom!

Mnogi smatraju da je ovo najkraći brak u istoriji a podeljene reakcije na internetu ne prestaju da se nižu.

21.09.2023 09:59

NEOČEKIVANI POTEZ MLADE ODMAH POSLE VENČANJA: Nisu ni izašli iz zgrade opštine a ona se u venčanici vratila kod matičara sa hitnim zahtevom!
shutterstock.com

Venčanje je najčešće simbol novog početka za bračni par. Dešava se da se mladenci posle mese ili dva predomisle i shvate da nisu jedno za drugo, pa se brak okonča razvodom. Kako piše britanski Miror jedan par u Kuvajtu je ipak oborio sve rekorde i razveo se, verovali ili ne, samo tri minuta nakon venčanja. Praktično se mastilo na potpisima nije ni osušilo a oni su već postali bivši supružnici.

Nakon što je matičar sklopio njihov brak mlada i mladoženja su krenuli ka izlazu iz opštine kada se ona slučajno okliznula. To je bio razlog za njihovu žestoku svađu tokom koje su pale teške reči. Njen muž nije birao reči zbog kojih je ova mlada žena bila duboko povređena.

Zbog neočekivane reakcije svog supruga ona se okrenula i vratila kod matičara. 

Foto: Shutterstock

Mladenci su izašli iz zgrade ali mlada nije sanjala da će se svega tri minute nakon ceremonije pokajati

Usledilo je ono čemu se niko nije nadao. Žena je od matičara koji ih je upravo venčao zatražila da ih istog trenutka razvede jer ne želi da bude udata za čoveka koji je u žaru svađe nazvao glupačom. Iako je mladoženja pokušao da se iskupi za svoje reči ona je ostala pri svoje i tražila je da se tek sklopljeni brak praktično poništi.

Šokirani matičar nije znao kako da reahuje jer mu se nika du životu ranije nije dogodilo da nevesta još uvek u venčanici ima ovakav zahtev. Nemajući kud morao je  prihvati ono što je ona tražila pa je par umesto kao muž i žena iz opštine izašao kao razveden par. Veruje se da je ovo najkraći brak u istoriji ove zemlje. 

Njihova priča i razvod zbog svađe izazavala je veliku pažnju na internetu. Usledile su brojne podeljene reakcije na na internetu.

- Uradila si pravu stvar. Bolje i tako nego da si ostala u braku sa čovekom koji te ponožava i vređa. nikad nije rano shvati da brak ne valja. 

- Ako se tako ponašao prema tebi na samom venčanju vaš brak je od početka bio osuđen na propast. Mladoženja ti je jasno stavio do znanja kako bi te tretirao u bračnoj zajednici.

- Današnje devojke su toliko razmažene neće ništa da trpe. Da su se naše majke i bake tako ponašale ni jedan brak nikad ne bi opstao. Nešto moraš i da progledaš mužu kroz prste.

- Razvesti se zbog toga što te muž nazvao glupačom je najgluplji razlog u istoriji razvoda. On se nesrećnih zapravo spasao takve žene - bili su samo neki od komentara na post ove žene iz Kuvajta.

Inače, nije ovo usamljeni slučaj incidenata na venčanjima koji su često rezultirali hitnim razvodom mladenaca. Na društvenim mrežama često su se pojavljivali snimci sa venčanja gde je mladoženja ošamario  mladu ili su nastupile neočekivane svađe zbog čega je često intervenisala policija ili matičar koji bi morao da poništi tek sklopljen brak.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)