Ispovesti

UDALA SE ZA ZVEZDU FILMOVA ZA ODRASLE PA OTKRILA ŠTA JU JE NAUČIO: Ova lepotica progovorila je o detaljima sa sastanka zbog kojih bi svaka devojka pobegla (VIDEO)

Kejti tvrdi kako joj je intimno snimanje njenog supruga pomoglo da ojača samopouzdanje.

18.09.2023 22:01

UDALA SE ZA ZVEZDU FILMOVA ZA ODRASLE PA OTKRILA ŠTA JU JE NAUČIO: Ova lepotica  progovorila je o detaljima sa sastanka zbog kojih bi svaka devojka pobegla (VIDEO)
instagram.com/robbieozandkaty

Žena koja se udala za poznatu zvezdu filmova za odrasle otkrila je da ju je njen muž naučio da bude bolja ljubavnica. Kejti Bampton se za Robija udala nakon samo četiri meseca zabavljanja, priznajući, iako ju je u početku odvraćao njegov posao, njen način razmišljanja se sada potpuno promenio. Ova tridesetogodišnjakinja u potpunosti podržava neobičan posao svog muža, koji uključuje snimanje filmova za odrasle, kao i edukaciju muškaraca i žena o tome kako da poboljšaju svoje ljubavne živote.

- Znala sam šta je Robi uradio pre nego što sam ga upoznala, jer sam ga videla na Instagramu, i to me je malo odvratilo - rekla je Kejti u intervjuu za "Sin TV".

 

 

Ona je dalje govorila kako joj se cela percepcija života promenila nakon poznanstva sa ovom zvezdom filmova za odrasle.
- Ali nakon što sam upoznala Robija, upoznao ga, tako mi je drago što jesam, shvatila sam koliko imamo zajedničkog i moja percepcija se zaista promenila - tvrdi ova lepotica.

Bilo je to pravo vatreno krštenje za Kejti, koja je objasnila da je njen sadašnji muž, koji nosi ime Robi Oz, napustio njihov drugi sastanak da bi snimio scenu se*sa sa drugom ženom.

- Prvi poljubac smo razmenili na plaži, a onda je on otišao da snima scenu, i to je izgledalo tako normalno - objasnila je ona.

Od kada se venčala prošle godine njen način razmišljanja u vezi je znatno drugačiji, tako da se par koji živi na Zlatnoj obali - bavi "etičkom nemonogamijom".

 

 

- Mislila sam da je u vezi i se*s ljubav, ali sam shvatila da je se*s fizička razmena između dvoje ljudi - objasnila je ona.

- Naša veza je zasnovana na ljubavi i toliko toga imamo u vezi i planovima za budućnost. Robi i ja imamo svoje posebne stvari koje imamo zajedno, dok kada smo sa nekim drugim, to unosi nešto začinjeno u vezu -rekla je Kejti.

 Međutim, nisu svi prihvatali njihov „otvoreni“ brak, a prijatelji i porodica sugerišu da bi Robi trebalo da prestane da ima se*s sa drugima što Kejti poriče.

- Udala sam se za Robija zbog onoga ko jeste. U trenutku kada sam ga upoznala, znala sam da je nešto drugačije i mi smo se povezali od samog početka - rekla je Kejti.

 

 

- Nisam mogla biti svoja u prethodnim vezama. Osećala sam da se krijem i da ne postojim i ne delujem u potpunosti. Sa Robijem nije bilo presude i mogla sam da budem samo Kejti kakva jesam. Nikada nisam mislila da ću se udati za zvezdu filmova za odrasle, ali evo nas. Se*s sa Robijem naučio me je mnogo o sebi. Ako bi se nešto pojavilo i osećala sam nesigurnost ili ljubomoru, znala sam da bi to bilo unutrašnje putovanje od mene same - objasnila je Kejti.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)