Telo

ZBOG INCIDENTA NA VRTEŠCI SMRŠALA JE 83 KILOGRAMA: Gubitak kilaže doveo je do novog problema zbog koga je sad zovu leteća veverica! (FOTO/VIDEO)

Kimberli Nestorik je žena koja je promenila lični opis, ali ponovo trpi negativne komentare na društvenim mrežama

01.07.2023 20:01

ZBOG INCIDENTA NA VRTEŠCI SMRŠALA JE 83 KILOGRAMA: Gubitak kilaže doveo je do novog problema zbog koga je sad zovu leteća veverica! (FOTO/VIDEO)
TikTok-shrinking.kim

Kimberli Nestorik (27) iz Pensilvanije je žena koja se u jednom trenutku suočila sa činjenicom da ima čak 140 kg. Ona ima ćerkicu od 4 godine koja zahteva veliku pažnju, a Kimberli je zbog težine često bila primorana da je pušta samu.

- Kulminacija moje kilaže dogodila se u toku pandemije. Ne samo što nisam nigde izlazila, već sam jela isključivo kupovnu hranu. Brza hrana je bila nešto na čemu sam živela. Sećam se da jednog dana čak nisam mogla da se opredelim da li mi se više jedu pileća krilca ili svinjsko meso, pa sam naručila oba i sve pojela. To je rezultiralo činjenicom da sam imala 140 kilograma, ali najgore od svega je što nisam mogla da propratim ćerkicu. Shvatila sam da jednostavno moram da smršam kako bih učestvovala u njenom životu i odrastanju - objašnjava ova žena, a o tome je pisao i Miror.

@shrinking.kim My smile was so big 🥺 It makes me want to cry. The progress I have made over the past two years is incredible and the hardest thing I have done in my entire life. 175lbs and over 90% of my excess body weight ARE GONE. It took me 27 years, but I finally got healthy. #weightloss #looseskincheck #weightlosscheck #weightlosstransformation #weightlossjourney #weightlossmotivation #wls #nsv #vsg #healthy #bodypositivity #caloriedeficit #gymtok #fittok #momtok #weightlossprogress #beforeandafter #transformation #progressphoto ♬ it's been a year

Jednog letnjeg popodneva Kimberli je odvela ćerkicu u luna park, ali tamo se suočila sa novim neprijatnostima.

- Želela sam da uđem sa ćerkom na vrtešku kako ne bi bila sama, ali radnici su mi rekli da sam preteška. Ni sigurnosni pojas ne bi mogli da mi vežu budući da "toliki" pojas ne postoji. To je bila crvena lampica upozorenja i alarm da moram podhitno nešto da promenim. Tog dana sam otišla kući i čvrsto sam rešila da krenem sa planom ishrane i vežbanjem. Počela sam da jedem isključivo hranu koju sama kuvam i pripremam. Smanjila sam meso, a ubacila veće količine povrća koje me je zasitilo. Započela sam sa treninzima u teretani i to četiri puta nedeljno. U rekrodnom roku sam smršala čak 83 kg, nikada nisam mogla ni da sanjam o tome - objasnila je Nestorikova.

@shrinking.kim I feel like I am living in a shell of my old body. I'm like a balloon that popped, and now I am the shriveled up pieces of it. Some days I feel amazing and proud, and some days I feel like I haven't made any progress and that I am still obese. It's a mental battle every single day. I'm saving up and raising funds through my GoFundMe on my page for skin removal surgery. While I have learned to accept and love my excess skin, I am ready to part with it and begin a new journey and chapter of my life. This song is so raw and pure and genuinely describes how I feel, and I cannot thank @Maddie Zahm enough for creating such a beautiful piece of music that touches mine and millions of others souls. #looseskin #looseskinremoval #tummytuck #mommymakeover #fatfunnyfriend #fatfunnyfriendlyrics #excessskin #plasticsurgery #plasticsurgeon #panniculectomy #weightloss #weightlosscheck #bodypositivity #selfcare #wls #nsv #vsg #gymtok #healthy #caloriedeficit #looseskincheck ♬ Fat Funny Friend

Kimberli sada ima 57 kg, ali suočila se sa drugim problemo, po pitanju viška kože.

- Nisam se nadala da ću ovoliko smršati u tako kratkom vremenskom periodu. To je dovelo do ogromne opuštene kože koja je ostala. Ne samo što izgleda ružno, već svakodnevno moram da nosim steznike. Kad je toplo imam osip i nije lako nositi ovoliki višak kože. Operacija uklanjanja kože košta između osam i 15.000 dolara i čim sakupim dovoljno novca idem da skinem višak kože, koji je po proceni lekara, težak bar 10 kg. Posle šest meseci nakon što sam smršala našla sam novog partnera. Puna dva meseca mi je trebalo da se skinem pred njim. Kao da je malo što se svakodnevno borim sama sa svojim telom, već moj višak kože na društvenim mrežama zovu padobranom i letećom vevericom. Iako mi partner kaže da ne dajem ni pet para na zlurade komentare, zaista je teško pročitati tako nešto o sebi i svom telu - zaključila je ova mlada žena.

@shrinking.kim I dont block those who hate me. I don't block those who doubt me. That way, when I've succeeded, they get to witness how strong-minded, determined, and amazing I am. Hate me all you want, but I've done something amazing for myself. I found my health. I've found my strength. I've found my self-worth. No one can take that away from me. #weightloss #weightlosscheck #weightlosstransformation #weightlossjourney #wls #vsg #healthy #bodypositivity #selfcare #healing #looseskin #bodydysphormia #100lbsdown #175lbsdown #caloriedeficit ♬ Watch Me - 𝐌𝐈𝐍𝐃𝐒𝐄𝐓

BONUS VIDEO:

Komentari (0)