Telo

NISAM NOSILA BRUSHALTER 5 GODINA: Evo šta mi se desilo s grudima! (FOTO/VIDEO)

Kajli je Tiktokerka koja se, kako tvrdi, odlučila za komfornost, iako je mnogi optužuju da tako samo privlači pažnju.

07.06.2023 20:01

NISAM NOSILA BRUSHALTER 5 GODINA: Evo šta mi se desilo s grudima! (FOTO/VIDEO)
TikTok-kikakaylee

Ako postoji trenutak koji svaka žena željno iščekuje na kraju radnog rada, to je definitvno onaj u kome se može rešiti svog brushaltera. Mnoge će se dame složiti da ne postoji apsolutno ništa toliko oslobađajuće, kao što je skidanje ovog, po mišljenju mnogih, obaveznog dela odeće. Dugo se verovalo da nošenje brushaltera tokom spavanja može da utiče na lepo oblikovane grudi, međutim, stručnjaci navode da je ta tvrdnja netačna. 

Brushalteri, posebno oni neodgovarajućeg broja, mogu izazvati nelagodu u grudiima, pojavu osipa i svraba, kao i znojenje u predelu ispod grudi. Nema jedinstvenog stava doktora o tome da li je bolje nositi ili ne nositi brushaltere. Stručnjaci naglašavaju da je bitan samo odabir njegove prave veličine. Pojedini autori navode da se podignute grudi smatraju atraktivnim i da zato većina žena nosi brushaltere. Ipak, većina stručnjaka savetuje upotrebu brushaltera tokom fizičkih aktivnosti. Postoje i sportski brushalteri, čiji je zadatak da štite grudi tokom vežbanja.

@kikakaylee Replying to @vabeachkevin ♬ original sound - Kaylee

S druge strane, retke su srećnice koje se mogu pohvaliti idealnim poprsjem tako da im nikakav brushalter nije neophodan, pa pojedine dame uporno odbijaju da ga nose. Samo jedna od njih je Tiktokerka Kajli. Toj dami niko na mrežama nikada nije imao priliku da vidi lice, budući da snima samo telo i to iz položaja u kom drži mobilni telefon preko glave. Čak ima i klipove na kojima govori o tome da ni njeni poslodavci ne znaju da je ona žena sa društvenih mreža. 

Kajli odbija da nosi brushalter, a svoje grudi smatra lepim baš takvim kakve su.

- Nisam nosila brushalter poslednjih 5 godina. Grudi mi nisu ni premale ni prevelike, tako da mi ne predstavlja problem da idem bez grudnjaka. Pitatate me kako mi se grudi ne lepe bez njega ili ne znoje. Jednostavno je, one nisu velike da bi mi pravile te probleme. Takođe me pitate kako me ne grebe garderoba koju nosim preko i da li nosim ojačanja za bradavice. Odgovor je da samo nosim pamučnu garderobu, bez ikakvih ojačanja. Izuzetak je vežbanje. Tada je nemoguće da bilo koju vežbu uradite kako treba ukoliko grudi nisu pričvršćene, tako da jedino kada vežbam nosim sportski grudnjak. Ali on je mnogo različit u odnosu na ovaj standardni sa korpama - objasnila je ona, piše San.

Njene bradavice se jasno ocrtavaju ispod dukseva i ostale garderobe, ali ova žena tome ne daje ni 5 para.

- Pogrešno je mišljenje da brushalter ne nosim da bih privukla pažnju muškaraca. Nije mi potrebna pažnja muškaraca da bih dobila izvesnu dozu samopouzdanja. Tačnije, nije mi potrebna ničija pažnja, sasvim sam zadovoljna i svojim izgledom i svojim životom. Grudnjak ne nosim zato što volim da se osećam slobodno. Ne tražim da mi prilaze muškarci, niti sam željna pažnja, jednostavno,ostavite me na miru i radite sve ono što i vas čini srećnim. Iako nisam nosila brushalter punih 5 godina, moje grudi se nisu spustile ni milimetar, samo mi bradavice ponekad prave problem pošto se naziru ispod odeće, kao da su izraženije nego ikada ranije - zaključila je Kajli.

@kikakaylee Replying to @6942069user69 ♬ original sound - Kaylee

BONUS VIDEO:

Komentari (0)