Telo

SMRŠALA JE 40 KILOGRAMA U INAT VERENIKU KOJI JU JE OSTAVIO ZBOG KILAŽE: Njena transformacija je šokantna, a još više reakcija njenog bivšeg! (FOTO/VIDEO)

Melia Guera je raskid veridbe u početku shvatala traumatično, ali izgleda da joj je to bilo potrebno da bi za sebe učinila nešto najbolje.

07.05.2023 20:01

SMRŠALA JE 40 KILOGRAMA U INAT VERENIKU KOJI JU JE OSTAVIO ZBOG KILAŽE: Njena transformacija je šokantna, a još više reakcija njenog bivšeg! (FOTO/VIDEO)
TikTok-melbad11

Melia Guera je Tiktokerka koju je pre 4 godine verenik ostavio zbog činjenice da je dobila koji kilogram viška. Izgleda da ona tada nije bila dovoljno atraktivna za svog verenika, ali posle perioda očajanja to joj je postalo najveći podstrek da smrša. Ona je tako dovela telo u savršenu formu i otad je tiha patnja mnogih, budući da njen nalog na TikToku broji više od 36.000 pratilaca. 

Ova devojka objavila je neverovatnu transformaciju, budu'i da je sa 99 kg uspela da smrša na svega 59. Na snimku vidimo Meliju kako nosi crne pantalone i crnu majicu koju je vezala i podigla ispod grudi, dok je preko pantalona stavila pink-roze maramu. Ona je otkrila i ceo stomak budući da je akcenat bio na trbušnom plesu sa njenih 99 kilograma. Posle tog zapisa dolazi još jedan na kome je ona sa 40 kg manje. Odevena je u crne elegantne pantalone koje su isečene u predelu kukova, dok u gornjem delu ima samo bolero koji jedva da prekriva njene grudi.

Na narednim snimcima vidimo Meliju koja se pojavljuje svuda nasmejana i u pripijenoj odeći, ali i sa očiglednim kilogramima viška. Ona ističe kako je raskid bio taj koji je presudio da uzme život u svoje ruke. Tako ona posle raskida odsutno gleda u jednu tačku, ali već na sledećim snimcima je u teretani i radi vežbe sa tegovima. Guera ponosno ističe da ju je 4 godine kasnije verenik molio da se pomire, ali da joj to sada ne pada napamet. 

Jedna pratiteljka je bila oduševljena transformacijom Guere, pa ju je zamolila da joj objasni kako je uspela da smrša čak 40 kilogarma.

- To je proces koji je u mom slučaju trajao 4 godine, dakle nisam smršala istog trenutka. Krenula sam na strog režim dijete u kojoj sam konzumirala svega od 1.200 - 1.500 kalorija dnevno. Moglo bi se reći da sam prepolovila količinu hrane. Usledili su intenzivni treninzi snage. Nije sve išlo tako glatko, dešavalo bi mi se da smršam, pa da se opet ugojim, više puta sam klonula duhom, ali na dugoročnom planu se isplatilo. Kada sam postigla željenu kilažu samo je trebalo da je održavam - objasnila je ona, a preneo San.

Usledili su i drugi komentari oduševljenja. 

- Vau, koja neverovatna transformacija -

- Nadam se da će i moja volja biti čelična poput tvoje -

- Jeste joj trebalo 4 godine, ali na kraju se sve isplatilo! -

- Ova žena je tek sada uzela život u svoje ruke -

- Bravo! Ovo treba da je motivacija za sve! -

- Ponosni smo na tebe - glasile su samo neke od reakcija. 


BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Kiki

07.05.2023 20:19

Spasio sr čovek paćenice-instagramuše-tiktokare! Biće ova morž za max 10 godins opet.