Telo

OVA DEVOJKA PLENI LEPOTOM, A KADA VIDITE NJENO TELO OSTAĆETE BEZ TEKSTA: Muškarci je se plaše, evo o čemu se radi (VIDEO)

Tiktokerka je dve godina išla u teretanu kako bi postigla ovakav izgled, međutim, čak i njena majka negoduje zbog rezultata koji je postigla.

03.05.2023 15:01

OVA DEVOJKA PLENI LEPOTOM, A KADA VIDITE NJENO TELO OSTAĆETE BEZ TEKSTA: Muškarci je se plaše, evo o čemu se radi (VIDEO)
Printscreen/TikTok/deltmommy

Loren Karov je Tiktokerka koja je zavolela teretanu više od svega odlučila je da se posveti bildovanju i dizanju tegova dve godine kako bi promenila svoju građu. Ona je na snimku pokazala transformaciju koju je napravila od svog tela i pokupila čak 8 miliona lajkova. 

Iako je Loren bila zadovoljna svojom novom građom, njenoj majci se to baš i nije mnogo svidelo. Naime, ona je pokazala njena mama nimalo ne odobrava ovako mišićav izgled koji sada ima.

Printscreen/TikTok/deltmommy

Tiktokerka je pokazala svoju mišićavu građu

Iako je ona pokušavala da je uveri kako izgleda "slatko" majka je imala rekaciju koju je influenserka odmah želela da podeli sa svojim pratiocima. 

Ona je započela video imitirajući svoju majku i govoreći "Loren, zašto ne izađeš? Loren zašto nosiš odeću za teretanu?"

Isprva niko nije naslutio kakva scena sledi, sve dok TikTokerka nije krenula da spušta kameru odmaknuvši se kako bi pokazala svoje mišićavo telo u uskom teksas šortsu visokog struka i u satenskom topu bez leđa sa lančićima.

U objavi Tiktokerka govori kako samo želi da izgleda slatko, a da je efekat potpuno drugačiji. Nakon što se ona okreće ka majci pitajući je kako izgleda i šta ona o tome misli, majka joj odgovara "Brinem za to gore".

 

@deltmommy can you tell she’s worried i’m getting too big #gymgirl #gymtok #laurenkarov ♬ original sound - LAUREN KAROV

- Da li izgledam kao muškarac?- pita Loren majku u svojoj objavi.

- Ne znam- odgovara majka prolazeći pored nje i odlazeći u drugu sobu.

Tiktokerka se u opisu objave našalila kako je verovatno njena majka zabrinuta zbo toga što ona dobija mišićavu građu. Pratioci su ovu situaciju dočekali kao sjajnu šalu, pokušavajući da odgonetnu i zabave se sa reakcijom majke. Tiktokeri su Loren rekli kako je njena majka ostala bez komentara i da je zbog toga odgovorila "ne znam" a drugi su hteli da je uvere u to kako je ona zapravo nosila pogrešnu odeću za svoju građu.

- Izgledaš sjajno, samo treba da prilagodiš svoje proporcije garderobi koju nosiš -

- Probaj sa drugačijim, kraćim topom. Prelepa si. Samo je top pogrešan -

 

@deltmommy didn’t mean to offend your masculinity #laurenkarov ♬ The Banjo Beat, Pt. 1 - Ricky Desktop

 

Međutim, pored onih koji su je podržali bilo je i onih koji joj rekli kako njeni mišići nisu ženstveni. Loren je i njima odgovorila snimkom gde pokazuje poze bodibildera uz opis "Ako niste dovoljno muževni da biste bili sa mišićavom ženom, samo to recite".

Ona je objasnila da nije želela da uvredi muškarce i nečiju muževnost, već da je bila samo iskrena.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)