Telo

NAGLA SE DA ISEČE ROĐENDANSKU TORTU ZA SINA I SVE JE SEVNULO: Očevi su iskolačili oči i povadili telefone, niko više ne priča o dečjoj proslavi! (VIDEO)

Lepa mama slavila je sinu rođendan u parku gde se okupio veliki broj njegovih drugara i njihovih roditelja, a tek kad je stigla kući shvatila je kakav je peh napravila.

19.04.2023 15:01

NAGLA SE DA ISEČE ROĐENDANSKU TORTU ZA SINA I SVE JE SEVNULO: Očevi su iskolačili oči i povadili telefone, niko više ne priča o dečjoj proslavi! (VIDEO)
Printsreen Tik Tok/thatecolady

Rakel de Dikuri (38) podelila je na TikToku snimak sa rođendanske zabave svog sina u parku. Naime, ona je za slavlje svoj mališana obukla lepršavu, letnju haljinu sa otvorenim dekolteom.

U jednom trenutku lepa mama se nagla da sinu i njegovim drugarima iseče rođendansku tortu, dok su ostali roditelji snimali dečju proslavu. Tek kad je došla kući Rakel je shvatila da su joj prilikom sečenja torte grudi malte ne ispale iz haljine, zbog čega na zabavi u jednom trenutku jeste zavladala neobična atmosfera, piše britanski San. Rakel, međutim, do dolaska kući to nije shvatila. 

Ugao snimanja

Kako je objasnila, za sve je kriv ugao snimanja i njena haljina sa otvorenim ramenima koja je izgledela mnogo opuštenije nego što je ona to pretpostavila.

- Kad ne shvatiš da su tvoje grudi ukrale svu pažnju na rođendanskoj zabavi tvog sina - napisala je ona uz snimak.

Iako Rakel tvrdi da ni u jednom trenutku nije bilo opasnosti da njene dojke zaista i ispadnu iz dekoltea, činilo se da će haljina u svakom trenutku spasti i otkriti njeno bujno poprsje. 

Mališani koji su daleko ispod njene visine nisu ništa primetili, a sudeći po snimku njima je više bila interesantna rođendanska torta. To se, međutim, ne može reći za tate koji su bili s decom i bez sumnje nestremice gledali u lepu mamu. Mnogi su čak povadili telefone i sve snimali. Ipak, Rakel niko ništa nije rekao i tek kad je došla kući i videla snimak shvatila je šta se dogodilo.

Različiti komentari

Usledile su brojne reakcije i različiti komentari na njen video-snimak.

- Zašto si uopšte obukla dekoltiranu haljinu za dečji rođendan? - 

- Sigurna sam da si namerno obukla takvu haljinu jer si zanala da će sve tate gledati u tebe - 

- Ne vidim ništa loše. To je letnja haljina, a snimana je pod određenim uglom da bi joj se grudi tako videle. Bravo za tebe! Lepa mama koja voli svog sina i trudi se da mu rođendan bude nezaboravan - 

- Ako odete na plažu videćete mnogo oskudnije obučene žene - 

- Vau, vidi mama pokušava da zapali tortu! Haljina je fantastična, a mislim da deca nisu ništa primetila, niti im je stalo - bili su samo neki od komentara.

Odgovarajući na prozivke Rakel je naglasila da se haljina dopala njenom sinu i da je imao najbolji rođendan dosad.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)