Psihologija

O OVOJ BIZARNOJ ŽURKI ZA 30. ROĐENDAN SVI PRIČAJU: Zvanice su bile u crnini i to iz samo jednog razloga i želje slavljenice! (VIDEO)

Rođendanska žurka sa temom sahrane bio je njen način da se pozdaravi sa svojim dvadesetim godinama

23.03.2023 21:01

O OVOJ BIZARNOJ ŽURKI ZA 30. ROĐENDAN SVI PRIČAJU: Zvanice su bile u crnini i to iz samo jednog razloga i želje slavljenice! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/doinghotgirlshiit

Rođendanska žurka koju je Hejli Harnum priredila za svoj 30. rođendan izazvala je veliku pažnju na društvenim mržama.

Ona je proslavu organizovala na temu sahrane, a sve zvanice bile su obučene u crninu. Kako je na TikToku u video snimku objasnila njena prijateljica Šenon to je bio način njene drugarice da se pozdravi sa dvadesetim godinama.

Svi u crnini

U skladu sa temom žurke lokal u kome se slavilo bio je dekorisan crnim balonima, svuda su bile postavljene mrtvačke glave i replike nadgrobnih spomenika. Na jednom zidu dominirao je crni natpis: "Smrt mojih dvadesetih!" Čak je i rođendanska torta bila napravljena od crne glazure na kojoj je pisalo "R.I.P 20" i sa svećama umesto uobičajenih šarenih rođendanskih svećica. 

- Najbolji vikend ikad! Kad moja najbolja drugarica organizuje žurku sa temom sahrane za svoj 30. rođendan - napisla je Šenon uz video klip koji je za četiri dana imao više od 150.000 pregleda.

Na snimku se vidi divlja žurka devojaka koja je započela već u limuzini koja ih je odvela na mesto slavlja. Hejli nije štedela, pa se točio skupi šampanjac Moet, a devojke su se, sudeći barem po ovom snimku, ludo provele na ovoj prilično bizarnoj žurci.

Sve su bile obučene u crne haljine, a najviše pažnje privukla je slavljenica koja je nosila usku crnu haljinu sa dubokim dekolteom iz visokim šlicem uz butinu. Izazovna haljina jedva je pokrivala njene grudi, posebno dok je igrala, pevala i nalivala se alkoholom. Žurka se nastavila u jednom muškom striptiz baru gde su devojke uživale u novoj količini alkohola i golim muškim telima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hails (@haileyharnum)

Reakcije na mrežama

Žurka na temu sahrane koju je napravila Hejli za svoj 30. rođendan privukla je ogromnu pažnju na društvenim mrežama.

- O, moj Bože, ovo je najbolja tema za proslavu 30. rođendana koju sam videla. Ova devojka je kraljica -

- I ja želim ovakvu žurku. Pre dve nedelje sam proslavio 30. rođendan i sad mi je užasno krivo što nisam i ja ovako nešto organizovao - 

- Ovo je fenomenalno, ali mi se čini da žene ne shvataju da su tridesete najbolje godine u njihovom životu - bili su samo neki od brojnih komentara na mrežama.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)