Ispovesti

REKLI SU MI DA SE PRESVUČEM ILI DA NAPUSTIM SLAVLJE: Svi su šokirano gledali u njene ogromne grudi, jel moguće ovo? (FOTO)

Kejla Kin je danas zvezda popularnog sajta za odrasle, a nekada je patila zbog svojih bujnih oblina zbog kojih je doživela najveće poniženje u životu

24.12.2022 11:01

REKLI SU MI DA SE PRESVUČEM ILI DA NAPUSTIM SLAVLJE: Svi su šokirano gledali u njene ogromne grudi, jel moguće ovo? (FOTO)
tiktok-kaylakeen81

Ma koliko mnoge dame maštale o bujnim grudima, one su škotsku manekenku Kejlu Kin (26) koštale velikog poniženja. Kejla je dama raskošnih oblina, ali suočena je sa negativnom situacijom da joj je na proslavi sopstevnog rođendana u Njukaslu rečeno da prekrije dekolte ili da napusti lokal.

Manekena se prisetila ove nemile scene koju je doživela uoči proslave svog 21. rođendana.

- Imala sam široke bele pantalone i gore top koji je otrkivao dekolte. Tada sam imala 21 godinu i ničeg preteranog nije bilo u tom izdanju. Saopšteno mi je da moram da prikrijem dekolte ili da prekinem sopstvenu žurku i izađem napolje. Nisam znala šta da radim, otišla sam u toalet i kaiševima povukla majicu da ide više ka napred. Izgleda da je upalilo, čim su mi dozvolili da ostanem unutra. I dan danas znam da su moje velike grudi bile problem, a ne dekolte - prisetila se Kejli, a preneo Sun.

tiktok-kaylakeen81

Sporni dekolte sa rođendanske proslave

 

Ova zvezda OnlyFans platforme punih 5 godina posle incidenta ponosito ističe sve atribute. Govoreći o situaciji sa rođendana dodala je da zapravo svi muškarci u njenoj blizini zaborave i na supruge, što je bio glavni razlog zašto su u startu i hteli da je izbace.

- Toliki muškarci su mi priznali da su njihove žene sitne, mršave i bez oblina i da maštaju o ženi tela kakvo ja imam. Svi do jednog su odgovorili da nema toga šta ne bi dali za “nestašnu” devojku poput mene. Dešavalo mi se da me godinama uhode poznanici ili komšije. Pretplatili bi se na moj kanal i posle par pića bi mi slali razne ponude, da bi sutradan ujutru kada se otrezne kao pomahnitali sve tragove brisali kako ih žene ne bi uhvatile na delu - objasnila je ona.

 

Kejli je ponosno istakla da nema koji muškarac nije sanjao da suprugu prevari upravo sa njom.

- Ne postoji čovek koji mi se nije nabacivao. Tu su svi profili ljudi, od dostavljača, majstora ili bankara. Kad im kažem čime se bavim, oči im se sasijaju i kao iz topa sutradan bih dobila poruku da se ta osoba pretplatila na moj kanal, a potom bi usledio veliki broj poruka o sočnim detaljima u kojima maštaju da sa mnom prevare ženu - odgovorila je “nestašna” Kejli kojoj izgleda nijedan muškarac do sada nije odoleo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kayla Keen (@kaylakeenof)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)