Roditeljstvo

POZVALA JE 27 DECE NA ĆERKIN ROĐENDAN, a dogodilo se nešto što nije mogla ni da sanja! Priča koja je mnogima naterala suze na oči! (VIDEO)

Brijana Strong iz Solt Lejk Sitija podelila je sa internet zajednicom iskustvo kroz koje je prošla zajedno sa svojom trogodišnjom ćerkicom, a što ih je obe slomilo.

11.11.2022 12:01

POZVALA JE 27 DECE NA ĆERKIN ROĐENDAN, a dogodilo se nešto što nije mogla ni da sanja! Priča koja je mnogima naterala suze na oči! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/breannamstrong

Posebno važni događaji za roditelje tokom perioda odrastanja njihove dece jesu organizacije proslava rođendana mališana, koji bi zaista trebalo da budu posebni trenuci. Sve mame i tate zato u skladu sa svojim mogućnostima pokušavaju da izađu u susret detetovim željama, a neretko neki od njih ispunjavaju i sopstvene želje kroz te proslave. Međutim, jedna majka po imenu Brijana Strong iz Solt Lejk Sitija želela je da za svoju ćerkicu priredi rođendansku zabavu na kojoj će okupiti njeni prijatelji i deci pružiti pravu zabavu kakva se i očekuje na sličnim događajima.

Brajana je tako za ćerku Ejveri zakupila celu igraonicu želeći da ona bude ispunjena i da sa svojim drugarima u dečjem stilu proslavi svoj poseban dan. Međutim, dočekala je da se na proslavi trećeg rođendana, na kojoj se očekivao dolazak čak 27 dece, nije pojavio baš niko. 

U snimku koji je tužna majka objavila na svom TikToku ona je otkrila da je za treći rođendan svoje devojčice naručila tortu sa motivima "Zaleđenog kraljevstva", kao i pice za sve goste, međutim, da je sve to na kraju završilo u kanti za smeće, te da je devojčica na kraju sama pojela svoje parče pice.  

Majka je objavila i video u kojem prikazuje kako priprema svoju devojčicu za njenu proslavu, sa sve uzbuđenosšću koja je bila prisutna kod deteta. Međutim, prizor prazne sale koja je zabeležena na kraju umesto rođendanske žurke mnogima je naterala suze na oče.

U opisu objave koju je mama Brijana podelila sa svojim pratiocima piše: "Protraćeni novac i vreme".

Besni i razočarani korisnici mreže odmah su počeli da komentarišu njen post, pružajući joj utehu i kritikujući skandalozno ponašanje roditelja druge dece.

- Zašto niste tražili potvrdu dolaska? -

- Zbog ovoga ne pravim zabave, pozovem prijatelje i rođake i otputujem kako bi deci omogućila lepa iskustva -

- Ovo je toliko tužno -

- Ovo je postalo uobičajeno. Vidim svakodnevno snimke sa ovakvom situacijom -

- Toliko mi je žao. Mora da joj je srce slomljeno. Sledeći put pozovite nas, rado ćemo doći - ređali su se komentari.

Mnogi korisnici su podelili svoja iskustva i rekli kako na slične događaje treba zvati samo odabrane osobe i tražiti potvrdu dolaska jer protraćeno vreme i novac, kao i slomljeno srce deteta, na kraju uvek jesu potencijalna mogućnost. 

Bonus video:

Komentari (0)