Ispovesti

NAJBIZARNIJI PRVI SASTANAK IKADA: Završili smo u URGENTNOM CENTRU, gledala sam ultrazvuk njegovog polnog organa (FOTO/VIDEO)

Amber Li jedva je čekala da upozna momka koji joj se svideo, ali prvi dejt ličio je na sve samo ne na srećan početak jedne ljubavne priče.

19.05.2023 08:54

NAJBIZARNIJI PRVI SASTANAK IKADA: Završili smo u URGENTNOM CENTRU, gledala sam ultrazvuk njegovog polnog organa (FOTO/VIDEO)
TikTok-bltchlasagnaaa

Amber Li (26) je TikTokerka koja je imala netipičan prvi sastanak. Budući da se mnogi na društvenim mrežama predstavljaju lažno, ova mlada žena praktikuje da se u 48 sati od trenutka kada nekog "upozna" putem interneta, vidi sa njim i uživo. Najverovatnije je imala veliki broj loših iskustava gde se po pravilu dešavalo da se osoba predstavlja kao jedna onlajn, a sasvim je druga uživo, ili se u izuzetnim slučajevima i ne pojavi. Amber je počela da se dopisuje sa muškarcem koji ju je zainteresovao i kao i inače, htela je da ga vidi uživo što pre. Zbog posla nisu uspevali da se nađu ranije, a stvar je komplikovala i činjenica da on živi na dva sata vožnje od nje. Posle okruglo 10 dana dopisvanja najzad su uskladili trenutak kada mogu i da se nađu.

- Dogovorili smo se da se nađemo posle nedelju i po dana dopisivanja. On je vozio dva sata do mesta gde ja živim. Isplanirali smo da ceo taj dan, kada on dođe, provedemo zajedno. Prvo smo išli do teretane, a potom smo otišli na ručak. Imali smo dosta tema za razgovor i do tog trenutka izlazak je zaista obećavao. Međutim, u toku ručka on je počeo da se žali na stomačne probleme. Izlazio je više puta do toaleta. Poslednji put kada je došao, rekao mi je da mora da bude iskren sa mnom i objasnio mi da nisu u pitanju stomačni problemi, već bolovi u testisima - započinje svoju pruču ova devojka, a prenosi San.

Prema njenim rečima, ovaj mladić je pozvao prijatelja koji je inače lekar i objasnio mu niz simptoma koji su ga mučili. 

- Drug mu je rekao da je najverovatnije u pitanju torzija ili uklještenje testisa. Naime, do tog stanja dolazi nakon 6 sati određenog nepravilnog položaja. On je satima vozio do mene i posle je bio u prilično sličnom položaju, tako da se sve uklapalo u to. Pošto su bolovi postali neizdrživi morali smo da odemo u obližnju bolnicu. Sve vreme sam bila sa njim, čak i kada mu je urađen ultrazvuk testisa. Šta god je lekar pričao sve vreme sam guglala u telefonu i došla do zaključka da nije u pitanju torzija već nešto drugo i zaista je tako bilo - objasnila je ova devojka na TikToku kako se završio njen prvi dejt.

Snimak je u kratkom roku pregledan 1,7 miliona puta, a dobio je na hiljade komentara.

- Sama činjenica da si ostala sa totalnim strancem ceo dan u bolnici govori da si divna osoba -

- Jednostavno si mogla da ga smestiš u bolnicu i ostaviš tamo -

- Ti si definitivno materijal za brak -

- Kada sa prijateljicama kao starija budeš rezimirala koji je najčudniji prvi izlazak, uvek ćeš pobediti -

- Ovo samo govori koliki si čovek, i ja bih uradila isto -

- Ko zna šta može na kraju da se rodi iz tog bizarnog izlaska - 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Strelac2011

30.05.2023 14:03

To što je snimila video u kupaćem i sa grudima u prvom planu nema nikakve veze sa pozitivnim komentarima. Šta ljudi neće učiniti za nekoliko lajkova! Koga briga što neki lik ima problema sa testisima.