Zanimljivosti

SALETALE SU LJUDE NA ULICI I NUDILE IM NOVAC ILI IZLAZAK SA NJIMA, a onda su nabasale na njega! Usledio je šok, nisu mogle da veruju šta ih je snašlo! (FOTO/VIDEO)

Dve Tiktokerke su želele da se našale za svoj zajednički nalog na popularnoj društvenoj mreži, ne sanjajući da će im to zbog jednog slučajnog susreta doneti dodatnu slavu.

02.05.2023 16:01

SALETALE SU LJUDE NA ULICI I NUDILE IM NOVAC ILI IZLAZAK SA NJIMA, a onda su nabasale na njega! Usledio je šok, nisu mogle da veruju šta ih je snašlo! (FOTO/VIDEO)
TikTok-therubyhexx

Mnogima se više puta dešavalo da vide poznatu osobu na ulici. Prva reakcija je da nam je ona poznata odnekud, ali ne znamo odakle, dok misao da smo je videli u popularnoj seriji ili filmu dolazi tek kasnije. S druge strane, slavni znaju da ih vešto oko paparaca vreba čim kroče na ulicu, pa se uglavnom kriju iza velikih naočara za sunce i kačketa. Upravo tako je prošao i jedan engleski glumac koji je zapravo još od detinjstva stekao popularnost. Međutim, dve devojke su, potpuno nesvesne o kome se radi, u slučajnoj anketi za njihov blog zaustavile upravo njega. Da stvar bude komičnija, ponudile su mu 100 dolara, odnosno 90 funti da izađu sa njim.

Rubi Henks i Ajvi Foks su TikTokerke koje pokušavaju da poboljšaju izgled svog naloga ne bi li privukle što veći broj pratilaca. Njih dve imaju zajednički nalog na TikToku koji prate "solidnih" 204 hiljade ljudi. Pojedini snimci imaju i više miliona pregleda, a za poslednju objavu i milonsku gledanost je glavni "krivac" i engleski glumac. Naime, devojke su rešile da se zabave pa su se obukle kao za manskembal i tako izašle na ulicu. Nosile su dokolenice, mini, teniske suknjice i jaknice uz koje su bili vidni i goli stomaci. Jedna devojka ima crvenu kosu, a druga je ofarbana u sve boje duge, a kao da to nije bilo dovoljno ona je stavila i rajf sa ušima. Tako obučene su redom zaustavljale slučajne prolaznike i pitale ih da li bi pre uzeli 100 dolara ili izašli na sastanak sa njih dve. Sasvim slučajno one su to upitale i slavnog engleskog glumca.

Ovaj momak je pak imao velike naočare za sunce, pa je prošao neopaženo. Najverovatnije je pomisilio da ga zaustavljaju kako bi tražile autogram ili selfi sa njim, pa se najednom zbunio zbog ponude devojaka. U jednom trenutku ga je jedna od njih pitala da nije slučajno glumac, na šta on odgovorio potvrdno. Međutim, ona ga je pomešala s drugim glumcem, pa je odustala od daljih pokušaja.

- Izvinite, da li biste pre uzeli 100 dolara ili izašli sa nas dve? - glasilo je pitanje.

Odgovor je odmah usledio.

- Ja sam u vezi, žao mi je, tako da bih uzeo 100 dolara. Međutim ja sam Britanac, tako da dolari u mojoj zemlji ne prolaze, izgleda da bih tako ostao i bez jednog i drugog - odgovorio je on kroz osmeh, na šta su mu devojke ponudile 90 funti. Na to je duhovito pristao.

Rubi i Ajvi su ubrzo objavile snimak koji je za kratko vreme postao viralan. Za svega nekoliko dana pregledan je 2,8 miliona puta, dobio 306 hiljada sviđanja i na hiljade komentara. Devojke su bile zapanjene da na ulici nisu prepoznale popularnog engleskog glumca, a u pitanju je Tomas Brodi-Sangster.

@therubyhexx He was so sweet, i hope his gf sees this!@IVY FOX 🦊 😭 #thomasbrodiesangster ♬ original sound - Ruby Hexx

Komentari su pljuštali na sve strane, a glavna su bila pitanja kako je moguće da nisu primetile da ispred njih stoji momak koji je glumio u seriji "Igra prestola" i u svim filmovima "The maze runner". Glumac je osvojio srca publike još u filmu "Zapravo ljubav", u kom je glumio dečaka Sema kada je imao samo 13 godina. Svet je, pak, zapanjila činjenica koliko zapravo godina on ima sada.

Tomas Brodi-Sangster ima čak 32 godine i ove godine puni 33, dok mu i dalje traže dokumenta na uvid kako bi kupio pivo ili popio čašu vina u restoranu, misleći da je maloletan. Mnogima je fascinantno kako je zadržao dečački izgled svih ovih godina. 

- Bio sam u Otavi i ostavio sam pasoš u ambasadi zbog vize, pa sam se vratio u hotel. Pomislio sam da bi mi dobro došlo pivo pa sam krenuo u bar, ali onda sam shvatio da nemam dokumenta kod sebe. Zamolio sam konobara da mi donese pivo, ali on mi je rekao da nemam dovoljno godina da naručim alkohol! Pokazao sam mu svoj profil na IMDb-u, međutim on to nije prihvatio. Tako sam sa skoro 30 godina ostao bez piva - izjavio je on ne tako davno. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)