Zanimljivosti

IVAN BOSILJČIĆ GRLI DRUGU ŽENU NAOČIGLED SVIH: Nije njegova supruga Jelena Tomašević, ali ju je voleo više od decenije i po! (FOTO)

Popularni glumac izaziva pažnju gde god se pojavi, a tako je bilo i ovog puta iz više razloga.

29.04.2023 16:08

IVAN BOSILJČIĆ GRLI DRUGU ŽENU NAOČIGLED SVIH: Nije njegova supruga Jelena Tomašević, ali ju je voleo više od decenije i po! (FOTO)
ATAImages

Glumac Ivan Bosiljčić je od davne 2011. godine u braku sa pevačicom Jelenom Tomašević. Oni važe za jedan od najvoljenijih parova sa domaće javne scene. Međutim, iako danas imaju skladan brak, na samom početku veze napravili su prekid od godinu dana. To vreme je očigledno bilo dovoljno da shvate koliko snažna osećanja gaje jedno prema drugom. Poznati dvojac se tako verio 2011. godine u Londonu, iako u tom trenutku ni njihovi bliski prijatelji nisu znali za njihovu ljubav. Već krajem avgusta iste godine su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, a kao krunu ljubavi dobili su ćerku Ninu.

Popularni glumac probio se i na ruskom tržištu, što retko kome polazi za rukom, a ovih dana je objavio i da uskoro kreće sa emitovanjem film u kome on tumači glavni lik i to ljubavnika Kazanove. Javnost je, takođe, zbunila i fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj popularni glumac obema rukama grli drugu damu dok pozira brojnim fotoreporterima. Činjenica više je da je ta dama ni manje ni više već popularna glumica Jugoslovenskog dramskog pozorišta (JDP), Milena Vasić.

Mnogi koji prate Bosiljčićev rad, znaju da on već bezmalo 2 decenije igra glavni lik u epskoj predstavi "Cigani lete u nebo", gde mu je partnerka upravo bila Vasićeva. Naime, njihova ljubav, ali samo u vidu glavnih likova poznatog mjuzikla, trajala je punih 16 godina, tačnije do početka 2020. godine, kada je Vasićevu u ulozi Rade zamenila mlada glumica Miona Marković.

Milena je juče objavila fotografiju gde je u zagrljaju popularnog glumca. Ivan se opredelio za klasičnu, elegantnu, crnu košulju i sako u istoj boji i nežno je grlio svoju partnerku koja je obeležila poslednjih deceniju i po njegove pozorišne karijere. Milena se pak opredelila za top haljinu zagasito-zelene nijanse. Kosu je podigla u opuštenu punđu iz koje su ispadali pojedini uvijeni pramenovi, a odlučila se i za svedeniju šminku. Od nakita je ponela samo diskretnu ogrlicu sa zlatnim krstom, kao i manju narukvicu i neupečatljive cirkosnske minđiše u vidu manjih srca.

Vasićeva je kratko u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu napisla: "Moj Zobar", i svim dušebrižnicima koji su se ponadali da ovo dvoje umetnika možda imaju nešto više od prijateljstva i dugogodišnje saradnje, poručila da greše. Bosiljčić, joj je u to ime kao odgovor na fotografiju poslao gomilu zagrljaja, aplauza i srca.

Vasićeva je pre 3 godine poslednji put odigrala čuvenu Radu, a kultni mjuzikl je nekoliko dana izveden u Pozorištu na Terazijama i to čak 350. put. Predstava koja živi skoro 2 decenije nije prestala da očarava publiku, jedina razlika je što je Milenu zamenila druga glumica.

Zbog fotografije Vasićeve i Bosiljčića zaređalo se mnoštvo reakcija. 

- Kada sam odgledala predstavu u vašoj postavci, bila sam oduševljena. Sada kada gledam ove snimke, vratilo mi se to osećanje. Hvala vam što nam ulepšavate trenutke -

- Gledala sam predstavu 10 puta u vašoj postavci. Korektna je i omladina koja vas je nasledila, ali ne može se porediti sa vama -

- Divni ste, a emotivno i divno je što su naslednici kolege oko vas -

- Nezamenljivi ste dvojac! -

- Predivna Milena i božanstveni Ivan -

- B o g o v i ... niko kao ONI nema tog žara i niko nema taj Radin bezobrazluk kao genijalna Milena! -

- Veličanstveni -

- Jedina prava postava je bila sa Milenom, naklon do neba! - ređale su se reakcije na Mileninom Instagramu.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)