Zanimljivosti

NIKOLINA PIŠEK LUMPOVALA U NOĆNOM PROVODU, A ONDA JOJ JE STIGLA PORUKA OD ĆERKE: Ono što je voditeljka odgovorila detetu mnoge je zapanjilo! (FOTO)

Popularna Hrvatica izgleda da nema ni trenutak mira, a to je odlučila da podeli sa svojim pratiocima na Instagramu.

22.04.2023 11:35

NIKOLINA PIŠEK LUMPOVALA U NOĆNOM PROVODU, A ONDA JOJ JE STIGLA PORUKA OD ĆERKE: Ono što je voditeljka odgovorila detetu mnoge je zapanjilo! (FOTO)
instagram-nikolina_pisek

Voditeljka Nikolina Pišek (47) pre godinu dana doživela je pravu dramu povodom iznenadne smrti supruga, istoričara umetnosti Vidoja Ristića. Celu prethodnu godinu pokušavala je da ponovo stane na noge i omogući normalan život sebi i njihovoj ćerki, kako devojčica ni u čemu ne bi oskudevala. Pišekova se tako ponovo vratila voditeljskom poslu, iako je tokom braka bila posvećena isključivo brizi o ćerki i domu.

Nikolina izgleda da je konačno "stala na noge" budući da je proslavila ronđendan pompezno i u velikom stilu. Ona se tako pojavila u glamuroznoj crnoj kreaciji koja je u gornjem delu bila zatvorena i u vidu rolke. Struk zgodne voditeljke je dolazio do izražaja budući da je haljina imala velike izreze u predelu struka koji su bili obrubljeni cirkonima. Nikolina je celokupan stajling zaokružila minimalističkom torbicom sa nitnama, a opredelila se i za puštenu talasastu kosu koja je tek po krajevima bila uvijena i za svedeniju šminku.

- Prva fotografija je Instagram. Druga je rijaliti svake mame. Treća i četvrta su "ukradeni" trenuci ugurani između poziva i dramatičnih poruka o lektiri i ostalim gorućim problemima, a ima ih kad se majka drzne izaći! - napisla je Nikolina u opisu fotografija.

Naime Pišekova je izašla malo u provod kako bi ugrabila i svojih 5 minuta i napunila baterije, a ćerka je izgleda baš u tom trenutko neumorno pokušavala da je dobije na Vajberu. Baš te noći je izgleda voditeljka trebalo da ćerki Uni Sofiji čita lektiru, a ona joj je, koliko smo imali prilike i da vidimo, duhovito odgovorila da ona ume i sama da čita.

instagram-nikolina_pisek

Nikolinina prepiska sa ćerkom

Fotografije su dobile na hiljade sviđanja, a komentari su se ređali.

- Zbog toga je ovaj tvoj "kiseli izraz lica" na poslednjim fotografijama -

- Ali "znaš čitati i sama", kidam se od smeha -

- Nikolina, odličan ti je stajling. Imaju li deca razumevanja za tvoje odsustvo od kuće, ljute li se?! -

- Haljina je pobednička -

- Prelepa Nikolina -

- Fantastična haljina, damski, a opet se*si! -

- Divno je videti te da se opet osmehuješ - ređale su se reakcije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Lorena

22.04.2023 14:03

Prekrasna zena, Dama, ing. arh. i ima mozga. Svaka cast. Nek' re sreca prati na putu zivota, zajedno sa tvojom decom.a