Zanimljivosti

"VIŠE NISI NI PRIVLAČNA, PLASTIKO"! Mlada srpska pevačica zbog novih fotografija privukla salve uvreda, ali je ipak gotovo strgla gornji deo kupaćeg! (FOTO)

Teodora Džehverović nema problem da svoje telo pokazuje u svakoj prilici, ali to se, kako se čini, sve manje dopada njenim pratiocima na društvenim mrežama.

21.04.2023 11:42

"VIŠE NISI NI PRIVLAČNA, PLASTIKO"! Mlada srpska pevačica zbog novih fotografija privukla salve uvreda, ali je ipak gotovo strgla gornji deo kupaćeg! (FOTO)
Nemanja Pančić

Pevačica Teodora Džehverović (26) mami poglede gde god da se pojavi. Mlađe generacije obožavaju sve njene pesme, tako da bi se moglo reći da mlada Džehvica ređa hit za hitom, a mase su klicale pred Narodonom skupštinom i tokom novogodišnje noći kada je upravo Teodora nastupala. Iako je popularna pevačica, ona dodatno skreće pažnju oskudnim načinom odevanja. Gotovo svi komadi garderobe za scenski nastup su joj u vidu kombinezona ili trikoa uz koji nosi glomazne čizme. Privatno ona takođe voli da da se oblači u tom stilu, a redovno poluobnaženim fotografijama počasti svoje fanove kojih broji milion i 300 hiljada.

Džehverovićeva se ovih dana ponovo našla u žiži interesovanja pošto je u medije dospela njena fotografija na kojoj je kao od majke rođena. Međutim, Teodoru, međutim, taj skandal nije poremetio, pa je odlučila da nastavi u tom smeru i pratiocima pokaže rezultat svakodnevnog treniranja. Ona je rešila da ode van Srbije i razbistri glavu, a odluka je pala da egzotična destinacija ovoga puta budu Sejšeli. Tamo je otputovala sa prijateljima, bratom Savom i snajom Adrianom Kadar.

Ona je pratioce počastila prizorima sa tropske destinacije na kojoj su primetne bajkovite plaže, zalasci sunca, ogromne kornjače, kokteli, ali Teodorino izvajano telo je ipak ono što je zasenilo sve ostalo. Budući da se polemisalo da je na fotografiji na kojoj je naga Teodora možda u pitanju fotošop, ona je objavila veliki broj slika svoga tela, gde se vidi svaki njen pojedinačni segment, koji je po mišljenju armije njenih fanova apsolutno savršen. Bujne grudi, ravan stomak, zategnuto telo i podignuta zadnjica su očigledno atributi koji krase Džehvicu, pa o fotošopu možda i nema reči.

Teodora je ovog puta objavila i serijal fotografija gde pozira u minijaturnom plavom bikiniju koji jedva da pokriva njene grudi i ostale delove tela, dok je donji deo u vidu tangi. Dodatno je raspalila maštu fanovima namerno držeći delimično smaknut gornji deo kupaćeg kostima i provokativno pozirajući. Tako su osvanule fotografije na kojima ona zanosno pozira i s preda i otpozadi, zabacuje glavu, smeši se i mnogi bi su se složili da se maksimalno trudi da izgleda što provakativnije.

Sasvim očekivano ove fotografije su dobile u danu neverovatnih 125 hiljada sviđanja, komentari su se ređali, mada je primetno da su fanovi bili podeljeni. Naime, dok je većina njih pozitivno reagovala na zanosno Džehvino telo, našao se i veliki broj ne tako pozitivnih reakcija, koje su uglavnom bile neprijateljski nastrojene, uvredljive, se*ualne konotacije, a sve sa jasnim stavom da je Džehverovićeva "baš preterala".

Prvi se oglasio Nenad Marinković, poznatiji kao Gastoz, koji je poručio pevačici da joj se vidi cela zadnjica, a ona mu je duhovito odgovorila: "O moj Bože, zamisli!"

Zatim su usledile i ostale kritičke reakcije. 

- Kada će Teodora da ukapira da je ovakvo eksponiranje krajnje neukusno? -

- U redu je biti se*sepilan sa dozom mistike i poluobučen, ali ona je svuda gola! -

- Ovo više nije ni se*si, kada je sve na izvol'te! -

- Zaboravili smo kako ona izgleda obučena -

- Ne znam šta bih ovde komentarisao -

- Previše je plastična -

- Ranije si izgledala mnogo ženstvenije nego sada kada treniraš - bile su samo neke od reakcija, a dominirale su i one s krajnje nepristojnim ponudama i vulgarnostima na koje je mlada pevačica ostala imuna. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

nekko

28.04.2023 14:42

Koliko je visoka?