Zanimljivosti

"AU, TEODORA, ŠTA TO RADIŠ?" Pevačica u tangama podigla nogu iznad glave i pokazala sve, da li je ovo moguće?! (FOTO/VIDEO)

Popularna pevačica je posle niza fotografija na kojima je malte ne naga, objavila i video-snimak sa Sejšela, ali su fanovi u reakcijama podeljeni.

25.04.2023 13:01

"AU, TEODORA, ŠTA TO RADIŠ?" Pevačica u tangama podigla nogu iznad glave i pokazala sve, da li je ovo moguće?! (FOTO/VIDEO)
ATA images

Pevačica Teodora Džehverović (26) mami poglede gde god da se pojavi. Mlađe generacije obožavaju sve njene pesme, tako da bi se moglo reći da mlada Džehva ređa hit za hitom. Iako je uveliko popularna, ona dodatno skreće pažnju oskudnim načinom odevanja. Gotovo svi komadi garderobe za scenski nastup su joj u vidu kombinezona ili trikoa uz koji zimi nosi i glomazne čizme. Leti tek kada je van scene na njoj je samo minijaturni kupaći kostim. Džehva je poznata kao neko ko obožava more, pesak i sunčanje, tako da je svaku slobodnu priliku i ove zime koristila da poseti neke od tropskih destinacija, a izgleda da joj je to postalo praksa. Tako se i sada provodi na Sejšelima.

Nedavno je fotografija nage Džehve obišla sve medije, ali izgleda da to mladu pevačicu ne uzbuđuje ni najmanje tako da je sada i sama otišla korak dalje. Ona je smatrajući da ima šta da pokaže počela da na svom Instagram nalogu, pored provokativnih fotografija, objavljuje i video-snimke. Poznato je da je ona nekada bila balerina, pa odatle i zavidna plesna koreografija i graciozni pokreti, a ovih dana ona je i demonstrirala koliko je razgibana. Tako je osvanuo serijal fotografija na kojima ne samo što pozira u minijaturnom bikiniju, već izvodi i prilično zahtevne vežbe koje ne bi mogao svako ni da pokuša, a kamoli da izvede.

Jedan snimak ipak je izazvao najviše pažnje. Teodora je na njemu ponovo u bikiniju, čiji je donji deo u vidu tangi, a kupaći je beo sa plavim leptirićima, dok preko njega u gornjem delu pevačica ima vezanu košulju ili neku vrstu bolera. Kosa joj je polumokra, lice je delimično sakrila velikim naočarima za sunce, a dok stoji pored velike stene izvodi i vežbu koja je svojstvena balerinama. Naime Džehva pridržava desnu nogu i diže je visoko iznad glave na stenu, praveći idealnu špagu u vazduhu. Činjenica da je to izvela na Sejšelima, u kupaćem i to u tangama, možda je, složili su se mnogi njeni pratioci, pokazala mnogo više nego što je trebalo. 

Snimak je za samo nekoliko sati "lajkovan" više od 65.000 puta i dobio je na stotine komentara. Sama Džehverovićeva ga je kratko opisala rečima:

- Tvoja najgora navika -

Popularni Gastoz iz rijalitija joj je prvi poslao poruku koja je glasila:

- Teodora, oslepeo sam! - a dalji komentari su se nizali istim tokom.

- Kad je vide, momci su u transu! -

- Svi uživaju kad si ti na moru! -

- Da li je iko obratio pažnju na kupaći? -

- Da vidimo sada i levom nogom isto! -

- Auuuuuu, ti ga malo pretera! - glasile su samo neke od reakcija. 

Bilo je i malo konkretnijih komentara kritike. 

- Ova hrabra devojka koja je intelektom mogla daleko da dogura, izgleda je zaglavila u karijeri. Pokazala je da zna da peva, lepa je, zgodna je i šta dalje? Eto vidim da pokušava nekom vrstom vežbi da pokaže raskoš svoga tela i uvežbanost, ali čemu sve to?! - zapitao se jedan pratilac mlade pevačice na Instagramu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Leon

25.04.2023 13:22

Daleko daleko najbolja riba na našoj estradi