Zanimljivosti

NIŠTA BEZ GOLIH ZADNJICA NA CRVENOM TEPIHU: Svetske zvezde ostavile malo mašti na volju na najprestižnijem modnom događaju na svetu, ali ipak svi pričaju o Rijani i Sereni Vilijams! (FOTO)

Srećna Republika donosi vam listu najbolje i najlošije obučenih na Met Gala ceremoniji, a evo i u čijem smeru su najviše sevali blicevi fotoreportera.

02.05.2023 10:13

NIŠTA BEZ GOLIH ZADNJICA NA CRVENOM TEPIHU: Svetske zvezde ostavile malo mašti na volju na najprestižnijem modnom događaju na svetu, ali ipak svi pričaju o Rijani i Sereni Vilijams! (FOTO)
Tanjug/AP

Met Gala, najprestižniji modni događaj na svetu, održan je sinoć u njujorškom muzeju "Metropolitan", a najveće zvezde pokazale su svoja kreativna izdanja prema određenoj temi. Ovogodišnji modni spektakl bio je posvećen preminulom nemačkom dizajneru Karlu Lagerfeldu, a crvenim tepihom tako su prošetale brojne VIP ličnosti koje su se potrudile da osmisle kreativne stajlinge kojima bi odale počast slavnom kreatoru. Događaj su vodile pevačica Dua Lipa, glumica Penelope Kruz, teniser Rodžer Federer i britanska glumica Mikaela Koel.

One koje su, prema mišljenju mnogih, bile najbolje obučene su sledeće dame.

1. Kim Kardašijan


Kim se potrudila da ne omane ni ovaj put. Posle haljine Merilin Monro u kojoj je briljirala prošle godine, ove se pak odlučila za Schiaparelli, a njihov umetnički direktor Daniel Rozberi bio je i odgovoran za njen izgled. Kim se pojavila ponovo u bež boji, a kombinacija se sastojala od brushaltera i neke vrste steznika čiji je cilj bio da se uklope uz boju tela kako se ne bi videli, a preko svega su išle sitne biserne perle. Kim je podigla i kosu kako bi do izražaja došla masivna ogrlica, dok je veliki beli ogrtač klizio preko njenih ramena.

2. Kendal Džener

Kendal se odlučila za nespecifično modno izdanje, a izgleda da nije omašila poentu, budući da se njen odabir mnogima dopao. Našao se i veći broj onih kojima se polugola manekenkina zadnjica nije dopala, ali je većina smatrala da je izgledala senzacionalno. Ona je nosila bodi koji je potpisao Marc Jacobs, a on je gore bio zatvoren do grla i imao belu kragnu, dok je u zadnjem delu jedva prikrivao međunožje Dženereove. Najveću pažnju privukli su rukavi koji su bili predimenzionirani i vukli su se do poda. Cela kombinacija bila je u crnoj boji sa tzv. krljuštima, a iste boje bile su i čizmice velikih platformi koje je ponela.

3. Penelope Kruz

Zvezda večeri, koja je i vodila program, bila je glumica Penelope Kruz. Ona se opredelila za belu haljinu u stilu venčanice, a mnigi smatraju da je bila jedna od najbolje obučenih žena na događaju. Njenu haljinu potpisuje Sheer Hood, a kreacija je istakla svu lepotu poznate glumice. Mogli su se čuti komentari da odavno nije viđena lepša kreacija koja je, pak, ostala u domenu haljina za specijalne prilike i izbegla epitet venčanice iako je Penelope uz nju ponela i odgovarajući veo.

4. Nikol Kidman


Zvezda Mulen Ruža retko može da omaši kada su događaji na crvenom tepihu u pitanju. Ovoga puta ona se pojavila u popualrnoj krem Chanel haljini u kojoj je i reklamirala parfem Chanel no 5 davne 2004. godine. Kreacija je bila krem boje sa prišivenim cirkonima, dok se u donjem delu širila u vidu perja. Glumica je uz nju ponela i dug veo u istoj nijansi.

5. En Hatavej

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SCMP STYLE (@scmp_style)

En se odlučila za provereni tim Versace, a njen izgled bio je među najzapaženijim. Ona je nosila najobičniju kreaciju koja se nekom vrstom zihernadli pridržavala i u gornjem i donjem delu. Haljina je bila u vidu korseta koji se širio kao rep sirene, a po svemu sudeći glumica ispod ovakve haljine nije nosila ni donji veš niti brushalter, a opet je sve iznela u velikom stilu.

7. Rijana

Zvezda večeri bila je i Rijana koja se pojavila u masivnom ogrtaču brenda Valentino. Ovaj ogrtač je bio trodimenzionalan u vidu masivnih "volana" i sa sve kapuljačom, a bela senzualna kreacija na bretele, koja je isticala RIjanin trudnički stomak, videla se tek pošto je pevačica skinula mantil. Ceo ogrtač bio je prožet ohgromnim naborima u vidu cvetova, a jedan se našao i između pevačicinih grudi kao detalj na haljini. Kreacija joj je savršeno pristajala budući da je od stomaka samo "skliznula" nadole u vidu velikog belog šlepa, pa su se mnogi složili da je za njeno drugo stanje to bio najbolji izbor garderobe.

6. Serena Vilijams

Legendarna američka teniserka, Serena Vilijams podelila je divne vesti. Ona je uz prst na stomaku nagovestila da čeka svoje drugo dete. Baš kao što je to uradila Rijana nedavno na Super Boulu, i Serena je rešila da iznenadi javnost. Još pre nego što je došla na ceremoniju podelila je svoju fotografiju na Instagramu, a potom se pojavila u velikom stilu. Njena haljina bila je u gornjem delu uska i crne boje, dok je u donjem delu usledio šlep od tila. Cela kombinacija imala je dubok dekolte preko koga je Serena nosila duge biserne ogrlice.

 

 

 

Listu najgore obučenih predvodili su glumica Prijanka Čopra, latino zvezda Dženifer Lopez, kao i manekenke Kejt Mos i Irina Šajk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

BONUS VIDEO:


Komentari (0)