Zanimljivosti

NIKOLINA PIŠEK SAMO U DONJEM VEŠU I BEZ ŠMINKE: Šta se desilo poznatoj voditeljki?! (FOTO/VIDEO)

Najnovija objava TV lica iz Hrvatske izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama.

29.04.2023 16:01

NIKOLINA PIŠEK SAMO U DONJEM VEŠU I BEZ ŠMINKE: Šta se desilo poznatoj voditeljki?! (FOTO/VIDEO)
ATAImages

Voditeljka Nikolina Pišek (47) pre godinu dana doživela je pravu dramu povodom iznenadne smrti supruga, istoričara umetnosti Vidoja Ristića. Celu prethodnu godinu pokušavala je da ponovo stane na noge i omogući normalan život kako sebi, tako i njihovoj ćerki. Pišekova se tako ponovo vratila voditeljskom poslu, iako je tokom braka bila posvećena isključivo brizi o ćerki i domu. Čini se da je konačno "stala na noge", budući da je proslavila rođendan pompezno i u velikom stilu, a potom je nedavno i snimkom na svom Instagramu pokazala koliko joj prija i povratak poslu.

Nikolina je tako objavila video na kome možemo da vidimo kako teku pripreme pred početak snimanja emisije. Za nekoga ko voli svoj posao, poput Nikoline, izgleda da je sve prožeto velikom količinom pozitivne energije koju je ona želela da podeli sa svojim fanovima, što je mnoge poprilično iznenadilo, budući na sadržaj objavljenog video-zapisa. Mnogi su se zapitali šta joj se dogodilo i zašto to sad čini?!

Naime, ona je na radost svih pratilaca na samom početku snimka pozirala samo u donjem vešu i bez trunke šminke, da bi se kasnije videlo kako teku pripreme njenog mejkapa, frizure, kao i celokupnog stajlinga. Niko od njenih pratilaca nije mogao da ospori činjenicu da je Pišekova i pri kraju 5. decenije neverovatno zgodna, kao i da njeno lice i bez "teške" šminke izgleda mladoliko i podjednako lepo.

- Svi smo pozitivni! Svaki pokušaj da se ta pozitiva podeli sa svima je legitiman, jer bi bilo sebično da ova količina dobre energije ostane samo u našem malom krugu velikih ljudi. Zato, zavirite iza scene @masked_singer_croatia i pogledajte pravu istinu! Ovako se zahuktava ono ludilo u studiju! Volim vas sve, dragi moji ljudi! Svaki put sa vama je ludnica - napisala je u veselom duhu Pišekova uz pesmu čuvene Elejn Strič "Are you having any fun".

To je odmah izazvalo gomilu reakcija.

- Koliko si zgodna! -

- Obožavam da te gledam na televiziji, gledam čak i reprize -

- Bože, koliko si lepa -

- Koliko lepote na jednom mestu -

- Uvek sam volela tu tvoju prefinjenost. Drugačija, posebna, neukalupljena u kalupe koji žuljaju, već uvek svoja, samo napred! -

- Bravo, Nikolina! -

- Prezgodna, prelepa... prosto savršena... -

- Snežana i previše patuljaka -

- Reči su ovde suvišne, ti blistaš -

- Divno je videti tvoj prepoznatljiv osmeh -

- Ne zna se da li si lepša sa šminkom ili bez nje, kao ni bez odeće ili sa predivnim stajlingom - glasile su samo neke od reakcija. 

Nikolina je, inače, i juče bila aktivna na mrežama, objavivši na Instagramu fotografiju sa jedne zabave u Zagrebu.

- Ono kada se umor ne vidi, jer se prikrije fantastičnim mejkapom. Ovo mi je trebalo! - napisala je Nikolina uz objavu.

Za tu priliku se opredelila za bordo, kožnu haljinu krajnje unikatnog i zanimljivog kroja. Sama kreacija je bila u vidu takozvanih "volana" koji su se stapali u donjem delu, dok je interesantniji bio gornji deo. Cela kreacija bila je na preklop, a najviše pažnje, po svemu sudeći, izazvali su masivni rukavi. Oni su bili u vidu velikih naramenica, a takođe su se duboko spuštali nadole čineći tzv. miš rukave.

Voditeljka je bordo, kožnu torbicu iskombinovala uz haljinu, a celu kombinaciju zaokružila je visokim potpeticama i dugim visećim minđušama od cirkona, dok ni ovoga puta osmeh nije izostao.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)