Zanimljivosti

ANI ŠTAJDOHAR SEVNULE NOGE: Od njene odevne kombinacije mnogima se zavrtelo u glavi, kakve su to čizme? (FOTO)

Popularna pevačica poznata je po istančanom osećaju za modu, a njena najnovija odevna kombinacija izazvala je mnogobrojne komentare.

24.04.2023 17:01

ANI ŠTAJDOHAR SEVNULE NOGE: Od njene odevne kombinacije mnogima se zavrtelo u glavi, kakve su to čizme? (FOTO)
ATAImages

Pevačica Ana Štajdohar (43) poznata je po anđeoskom glasu, a više od decenije uživa u ljubavi sa saksofonistom Nikolom Demonjom, koji je i član njenog benda. Par odlično funkcioniše, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, a kao kruna njihove ljubavi došli su naslednici, ćerka Nia i sin Lav. Izgleda da kod Štajdohareve na poslovnom polju sve savršeno funkcioniše, a popularna pevačica i sama je potvrdila na Instagramu da fanovi narednih dana mogu da očekuju izlazak nove pesme.

Ona je tako objavila fotografiju na kojoj je zavaljena u stolici, a na sebi ima fantastičan stajling. Ovoga puta ona se divila svojim čizmama, koje su od crne lakirane kože, na špic, visokih potpetica i u predelu zglobova imaju više redova dekorativnih lančića. Njeni pratioci pak nisu ostali nemi i na ostatak Aninog stajlinga koji je bio u vidu dužeg crnog mantila, takođe lakiranog, i reklo bi se da doseže do ispod kolena. Naravno, niko nije mogao da zanemari činjenicu da Ana nema lepe noge ni te čizme ne bi tako dobro izgledale. Pevačica na fotografiji spontano gleda u stranu, plavu kosu je pustila da pada, a od šminke ističe se karmin bordo nijanse.

- Poslednjih dana gomila dilema u mojoj glavi, ali dve stvari su sigurne: 1. Uskoro će se pojaviti moja pesma “Hoću, hoću” na svim striming platformama! 2. Ove čizme kidaju - napisala je ona kratko.

Usledili su mnogobrojni komentari.

- Čestitamo! Kida ceo stajling, ne samo čizme! -

- Čizme kidaju pošto noge kidaju -

- Med medeni, preslatka Ana! -

- Jedva čekanje -

- Bombonica -

- Ma kida i mantil, što samo čizme?! -

-  Anči, kidaš kako god da okreneš! -

- Preslatka - bili su samo neki od komentara.

Ana je poznata po svom istančanom ukusu i osećaju za modu. Više puta je dokazala koliko je važno biti originalan jer unikatne odevne kombinacije uvek budu primećene i pohvaljene, mnogo više nego papreno skupe "krpice". Štajdohareva se tako dosetila pa je suknju koju gotovo nikad nije nosila pomoću prijateljice pretvorila u haljinu sa unikatnim bolerom, a slične odevne kombinacije na njoj su često viđene.

- Sigurno imate u plakaru gomilu stvari koje ne nosite, jel da? Sve vam je žao, možda će zatrebati, vraća se moda i slično, pa čuvate, a ono stoji i stoji kao neka usamljena čarapa koja je davno izgubila svoj par. Vidite ovu kreaciju na meni, e pa to vam je neka tamo dugačka suknja koju nikad nisam nosila i jedno ćebence. @anatrosictrajkovic je napravila veličanstveni redizajn. Ćiribu-ćiriba! Prekrojila je suknju i od nje napravila haljinu, a ćebence je postalo bolero i “final touch” na haljini. Tu je i malo čipke kao začin. Ja sam dodala kravatu umesto pojasa i to vam je to. Na ovaj način, razne zaboravljene krpice mogu da dobiju sasvim novi život - napisla je Ana u opisu stajlinga, koji su mnogi pohvalili u komentarima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)