Zanimljivosti

ŠTA SE DEŠAVA SA ANOM STANIĆ? Pevačica je ovu tajnu skrivala 25 godina! (FOTO)

Od početka karijere izgleda kao da je za nju vreme stalo.

06.04.2023 19:01

ŠTA SE DEŠAVA SA ANOM STANIĆ? Pevačica je ovu tajnu skrivala 25 godina! (FOTO)
ATA Images

Pevačica Ana Stanić (47) ove godine će obeležiti 25 godina od izlaska prvog solističkog albuma „Metar iznad asfalta”. Svih ovih godina ona je ostala dosledna svom prepoznatljivom imidžu. Kosu je skratila na paž i takvu je nosi poslednjih godina. Stajling u vidu top-majica i uskih zvonastih pantalona joj je takođe maltene identičan kao sa početka karijere, a telo je u top formi.

Stanićeva se sinoć pojavila na humanitarnom koncertu koji je organizvan na Belom dvoru, a tom prilikom ponovo se odlučila za stajling koji neguje maltene oduvek. Pravo pitanje je kako joj polazi za rukom da na kraju pete decenije izgleda gotovo isto kao na početku karijere. Svi se pitaju šta se dešava sa Anom Stanić, za nju kao da je vreme stalo.

Pevačica je bila u elegantnom crnom kompletu koji je bio u vidu zvonastih pantalona i sakoa. Pantalone su dosezale do samog poda tako da se od njih nije videla ni obuća. Kompletan stajling zaokružila je cnom elegantnom torbom i masivnom ogrlicom u boji zlata. 

Detalj koji je pak svima privukao pogled je onaj na sakou. Naime on je bio tako kreiran da je ceo struk bio otvoren. Na prvi pogled se sticao utisak da ona na sebi ima crni top, dok je ipak u pitanju sako koji je otvoren u predelu struka i to deluje kao da je gornji i donji deo spojen unakrsno. 

foto:Srećna republika

Ana Stanić na Belom dvoru

Pevačica nije skidala osmeh sa lica, a opšte je poznato da je za njenu sreću zaslužan i srećan brak sa bivšim košarkašem Momčilom Lavrnićem sa kojim ima sina Vuka (12). Iako se pre nekoliko godina naveliko šuškalo da se njih dvoje razvode, Ana je sve navode uvek demantovala. Ipak je primetno da na mnogim fotografijama što sa letovanja, što zimovanja Momčilo izostaje. Onaj ko je preuzeo centralnu mušku figuru u Aninom životu odavno je njen sin Vuk. Ona često priča kako je Vuk njena velika beba.

Anu i Momčila upoznala je pak zajednička prijateljica, nekadašnja manekenka Marija Tarlać. Venčali su se u oktobru 2010. godine u jednom fruškogorskom manastiru, a godinu dana kasnije dobili su sina Vuka. Nakon završetka sportske karijere Momčilo se posvetio preduzetništvu i suvlasnik je lanca prodavnica obuće. On je takođe javnosti poznat i kao i bivši partner Branke Nevistić, sa kojom takođe ima sina Luku (23). 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)