Zanimljivosti

SVE PUCA ZBOG USKOG KORSETA, JEDVA ZADRŽAVA GRUDI: Bruji se o novim fotografijama Čoline ćerke, fanovi joj poručuju da je slika i prilika čuvenog tate, a šta vi kažete? (FOTO)

Una Čolić iskoristila je minule praznike na najbolji mogući način i obišla brojne destinacije odakle je objavama zagolicala maštu pratilaca na društvenim mrežama.

24.04.2023 11:01

SVE PUCA ZBOG USKOG KORSETA, JEDVA ZADRŽAVA GRUDI: Bruji se o novim fotografijama Čoline ćerke, fanovi joj poručuju da je slika i prilika čuvenog tate, a šta vi kažete? (FOTO)
Instagram/Printscreen/unacolic

Ćerka legendarnog pevača Zdravka Čolića, Una Čolić (21), odgovorna je za gotovo sve novosti iz te porodice u poslednje vreme, budući da njen tata nije često u medijima. Unu na Instagramu prati 42 hiljade ljudi, a mnogi smatraju da bi taj broj bio daleko veći ukoliko bi ona češće objavljivala dešavanja iz privatnog života doma Čolićevih. Mlada Una prolećne praznike provela je u Pragu odakle je nedavno objavila nekoliko zanimljivih fotografija.

Poslednja u nizu objava je ona na kojoj izazovno pozira u farmerkama i crnom kožnom korsetu. Una stoji pored otvorenog prozora i rukama pridržava crni šešir koji je uparila uz odevnu kombinaciju. U prvom planu su njena gola ramena i otvorena leđa, kao i polovina grudi koje korset jedva prekriva.

Čolićeva, inače, ne haje mnogo što se pojedine odevne kombinacije ili način poziranja možda ne bi dopali njenom tati, ali, s druge strane, često ume da obraduje brojne fanove. Oni smatraju da je ona slika i prilika oca i da su sve njene odevne kombinavcije mladalačke i uvek sa određenom dozom se*sepila i u skladu s njenim godinama. Dugu ravnu kosu pustila je da opušteno prekriva gola ramena, šminka je bila minimalistička, a od nakita ponela je samo diskretnu ogrlicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Unini fanovi su bili oduševljeni fotografijama, pa je, očekivano, usledila salva pohvala. Neki bi rekli da je izdanje mlade Une provokativno, međutim, kako žene, tako i mladići, složili su se da je sve damski i sa stilom.

- Lice za naslovnice -

- Vau, kakva lepotica -

- Blago tebi, uživaj u mladosti, lepotice! -

- Lepa do bola -

- Tatina slika i prilika -

- Uvek damski i sa stilom -

- Mladost je lepa sama po sebi, a Una posebno - ređale su se oduševljene reakcije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Podsetimo, Una je pažnju javnosti nedavno privukla i potencijalnim "Čolinim zetom", kako su mladića pored nje mediji gotovo odmah prozvali. Naime, ona se uslikala na snegu sa nepoznatim zgodnim mladićem svetlih očiju, pored koga je u objavi na Instagram priči stavila i srce. Očigledno je da je taj dečko njenom srcu drag, što je javnost jedva dočekala.

Instagram-unacolic

Potencijalni zet Zdravka Čolića

Fotografija je nastala tokom skijanja, a javnost je još uvek ostala uskraćena za informaciuju da li je u pitanju puko prijateljstvo ili nešto više. Ona se vratila sa putovanja za Beograd, a nedavno je posetila i Dubai gde je isprobala i skakanje padobranom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)