Brak i veze

OTIŠLA JE NA SASTANAK NA SLEPO I DEČKO JU JE ZBOG ODEĆE POSLAO KUĆI: "Smetalo mu je kako sam obučena, a ne i to što je oženjen"! (FOTO/VIDEO)

Devojka je na TikToku ispricala krajnje neprijatno iskustvo koje je doživela tokom prvog sastanka s mladićem kog je upoznala onlajn.

12.05.2023 16:01

OTIŠLA JE NA SASTANAK NA SLEPO I DEČKO JU JE ZBOG ODEĆE POSLAO KUĆI: "Smetalo mu je kako sam obučena, a ne i to što je oženjen"! (FOTO/VIDEO)
TikTok-mawuenaslife

Mnogi se slažu da je najveća neprijatnost na sastancima na slepo tišina koja ume da se javi ukoliko par nije "kliknuo". Devojka koja se na TikToku predstavlja kao Mauvejna prošla je upravo kroz to, ali i kroz još jedan problem izazvan njenim stilom odevanja. Naime, ona se nalazila sa dečkom sa kojim se povezala na sajtu za onlajn upoznavanje. Budući da su se svideli jedno drugom, sledeći korak bio je da se vide uživo. Najinteresantnije u celoj priči bilo je što je momak živeo u istom soliteru kao i ona, ali nikad nisu imali priliku da se sretnu. 

- Dugo sam se dvoumila sam šta da obučem. Razmišlala sam da obučem haljinu, ali nisam želela da stekne utisak kako sam se previše potrudila oko izlaska sa njim. Na kraju je odluka pala na proverene farmerke i top-majicu, koja je gore bila zatvorena, dok je dole delimično otkrivala stomak. Ispod nje nisam obukla brushalter, a pošto je bila bela, taman sam je uparila uz bele patike. Preko ruke sam prebacila jaknu i ponela veliku Luj Viton torbu koju sam specijalno za tu priliku pozajmila od rođake - otkrila je devojka, prenosi San

Njih dvoje su se dogovorili da se nađu na ulazu u zajedničku zgradu, a Mauvejna je bila iznenađena neprijatnom tišinom koja je usledila.

- Kada smo se sreli nastupio je tajac koji je trajao punih 15 minuta. Dogovorili smo se da se nađemo u ulazu kako bismo bili bliže kafiću u koji idemo. Taj momak ima stan u mojoj zgradi i taman kad smo došli do njegovog auta, on je predložio da prošetamo do njegovog drugog stana da bi uzeo drugi auto koji mu više odgovara za stajling te večeri. Pomislila sam kakve to veze ima i ko još usklađuje stajling uz automobil. Onda me je upitao da li bih se presvukla pošto nisam adekvatno obučena za mesto na koje idemo. Bila sam u šoku! Ipak sam popustila i otišla do stana i obukla crnu elegantnu haljinu sa dubokim dekolteom koju sam htela i prvi put. Na kraju nije bilo ničega između nas dvoje. U kafiću mi je ispričao da je oženjen i da ima novorođenče, bila sam zapanjena - ispričala je zapanjena TikTokerka.

Ona je celokupno iskustvo prenela putem snimka na popularnoj društvenoj mreži, a on je ubrzo postao viralan i podeljen je više stotina puta.

Usledili su i mnogobrojni komentari. 

- Čim muškarac ima više stanova i automobila na raspolaganju, to uglavnom znači da ima i više žena -

- Kakav kreten, nikada ne bi trebalo da vrati damu kući da se presvuče. Umesto toga mogao je da te povede u neki normalniji kafić -

- Čim sretnete na onlajn sajtu bogataša sa gomilom stanova, tu neka caka mora da postoji -

- Kad već ima tolike stanove i automobile, što nije ispao kavaljer i predložio ti da se presvučeš, ali u haljinu koju bi ti on kupio kao znak pažnje za upoznavanje - glasile su samo neke od reakcija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)