Zanimljivosti

AURA RASKOŠNIH OBLINA TEČNO PEVA NA SRPSKOM, A NE ZNA NI REČ NAŠEG JEZIKA: A tek šta je rekla o momcima iz Srbije, neće im biti dobro! (VIDEO)

Grkinja koja živu i Dubaiju obožava i našu zemlju i pesme, a njeni snimci su preko TikToka osvojili svet.

02.05.2023 14:01

AURA RASKOŠNIH OBLINA TEČNO PEVA NA SRPSKOM, A NE ZNA NI REČ NAŠEG JEZIKA: A tek šta je rekla o momcima iz Srbije, neće im biti dobro! (VIDEO)
Instagram-aura_officiel

Mnogima se desilo da zavole neku melodiju ili čak pesmu na stranom jeziku, a da zapravo uopšte ne znaju šta znače reči koje su im se toliko dopale. To je ona "ljubav na prvo slušanje" koja nikada ne jenjava iako nas možda reči pesme ne bi uz drugu muziku, ili čak u drugoj interpretaciji, toliko pogodili. Tako je Aura još kao devojčica zavolela pesme Lepe Brene, iako nije razumela ni reč srpskog jezika. Ona je Grkinja koja živi u Dubaiju, ne u Srbiji, čak ističe da je mnogi pitaju zašto voli da uči srpski jezik, a po njenim rečima, ona čak i ne govori srpski, već samo peva na srpskom jeziku.

- Moja baka je imala prijatelje koji su rodom iz Srbije. Oni bi uvek iz Srbije donosili kasete Lepe Brene, tako da sam ja kao devojčica odmah shvatila da mi je Brena omiljena pevačica, a prvu sam naučila pesmu "Sanjam". Ja zapravo uopšte ne govorim srpski, ja samo pevam na srpskom - objašnjava uz osmeh Aura dok pevuši reči pesme i objašnjava da je ona zapravo pevačica koja najviše voli srpske pesme, pa samim tim i srpski jezik i Srbiju generalno.

Aura je veoma atraktivnog izgleda i jedna je od onih osoba za koju u startu pomislite da je možda neka slavna ličnost. Izgleda da ona koristi sve prednosti sunca koga u zemlji u kojoj i živi ima u izobilju, pa tako ima izuzetno taman ten, dok su joj zubi izbeljeni do maksimuma. Izgleda da se njoj to baš tako sviđa. Ima zavidne atrubute u vidu bujnih grudi, bokova i zadnjice, kao i dugu crnu kosu i očigledno privlači pažnju gde god da se pojavi.

Ona je uz to veoma vesele naravi, a bilo da se nalazi u avionu, automobili ili je u svom stanu, koristi priliku da pevuši na srpskom. Koliko je uspešna kao pevačica, ne zna se, ali izgleda da je veoma uspešna kao Tiktokerka budući da njen nalog broji blizu 760 hiljada pratilaca, a njeni snimci imaju po 11 miliona sviđanja. Na pitanje koja joj je omiljena zemlja, pretpostavljate šta je odgovorila - ne rodna Grčka, već Srbija.

Moglo bi se reći da je njena omiljena pesma upravo numera od Vesne Zmijanac "Idem preko zemlje Srbije", zato što nju pevuši na brojnim snimcima. Interesantno je da Aura ima odličnu dikciju i izgovor srpskih reči koje nimalo nisu lake za izgovor strancima.

U komentarima, inače, obožavaju srpske numere u njenom izvođenju i neprestano je pozivaju da dođe u Srbiju. Aura se zasad uredno zahvaljuje svima na pozivu, ali i više nego očigledno je da ona ima iskustava kada je reč o prosečnom srpskom muškarcu. Tako je snimila video na kome objašnjava kakvi su srpski momci.

- Visoki i zgodni. Vole da gledaju košarku. Da li su romantični? Ne! Vole da popiju i to piju rakiju. Da li su mamini sinovi? Apsolutno! - nalazi se u opisu snimka, a sve ovo zabavna Aura snima uz ogromnu šerpu i sa varjačom, aludirajući da prosečnom Srbinu treba pre svega žena domaćica.


BONUS VIDEO:

Komentari (0)