Roditeljstvo

ZA 10 GODINA DOBILI SU DESETORO DECE: Bračni par napadaju zbog velike porodice a kada su otkrili da li su sve to planirali, podigla se bura (VIDEO)

Jedna porodica je na TikTok mreži pokupila sve simpatije, a evo i zbog čega je ona takointeresantna.

10.04.2023 18:01

ZA 10 GODINA DOBILI SU DESETORO DECE: Bračni par napadaju zbog velike porodice a kada su otkrili da li su sve to planirali, podigla se bura (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/10kidsin10years

Jedan drugome do uveta, tako bi mogla da se opiše porodica Kasandre i Džejkoba Morisa, roditelja koji podižu čak desetoro dece. Izazovi koji su pred roditeljima, kada su sve aktivnosti oko dece u pitanju, su zaista veliki. Međutim, ako je sudeći po objavama, ova porodica odlično funkcioniše a Kasandra i Džejkob sa zadovolstvom obavljaju ulogu roditelja i zaista uživaju u tome. 

Printscreen/Tiktok/10kidsin10years

Porodica broji 9 dečaka i jednu devojčicu

Za deset godina dobili su desetoro dece od kojih su dva para blizanaca i imaju samo jednu devojčicu. Najstariji je Stiven, a najmlađi Piter. Lili je pretposlednja po starosti među svojom braćom.

Kako u jednoj objavi navodi bračni par, oboje dolaze iz višečlanih porodica, Jakob ima još petoro braće i sestara a Kasandra je najmlađa među osmoro dece u svojoj prodici, otud i želja da imaju mnogo dece, jer znaju kakvu atmosferu donose velike porodice.

Kasandri je dan u potpunosti ispunjen i ona gotovo da nema vremena za predah. U svojim objavama prikazuje kako izgleda priprema obroka za svu decu, zatim priprema odeće za pranje. Ona je, kako kaže, vrlo organizovana. Objava u kojoj se njihova deca predstavljaju dobila je 3,9 miliona sviđanja, a svi su se osvrnuli na devojčicu za koju su rekli da će pored ovoliko braće sigurno biti voljena i u sigurnim rukama.

- Lili žiivi u bučnoj kući -

- Niko se nikada neće šaliti sa Lili -

- Lili ima svoje obezbeđenje-

 Lili je najzaštićenija devojčica u gradu!-

- O Bože...Lili neće imati nikakvih poblema sa devetoro braće- komentarisali su korisnici mreže.

 

@10kidsin10years Introducing our incredible family - 10 kids in just 10 years! That's right, we've got two sets of twins and one amazing little girl. Get ready to meet each of our unique and lovable kiddos, as we take you on a journey through our crazy, fun-filled life. Come and join the adventure with our big, beautiful family! #10Kids #TwoSetsOfTwins #OnlyOneGirl #FamilyLove #ProudParents #SiblingLove #LargeFamily #meetthefamily ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

 

Porodica savršeno funkcioniše kako mama u svojim objavama prikazuje. Zajedno su u mnogim aktivnostima, pomažu jedni drugima. U odlazak u šoping ili na putvanja i kada treba da se deca razvoze u školu, otac to čini minibusem koji poseduje i koji je komforan i prihvatljiv za njih desetoro.

 

@10kidsin10years This is how we get around with our 10 kids in 10 years in our 12 passenger Ford Transit. We have a lot of fun, and a lot of not fun in this bus-like vehicle. #10kids #largefamily #mybabies #momlife #dadlife #familylove #bigfamily #proudparents #siblinglove ♬ Drive My Car (Live) - Re Beatles

Kasandra je istakla da često zabavu, za sve njih kada su prehlađeni, uključujući i sebe pronalazi tako što se uz kokice druže uz neki film i prave mali bioskop kući.

U odgovorima svojim pratiocima bračni par Moris je istakao da je njihova ljubav prema velikoj porodici bila oduvek prisutna i da su sva deca bila planirana i očekivana, sem dvoje blizanaca koji su došli spontano. Pošto je bilo negativnih komentara na račun porodice od strane pojedinaca, Kasandra je pozvala sve da budu ljubazni i da pokažu poštovanje, jer su, kako je rekla, oni tu kao porodica da drugima daju lep primer i nadu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)