Roditeljstvo

OSTAVILA JE NA KRATKO SINA SA NJEGOVOM MALENOM SESTROM, nije ni sanjala šta će se dogoditi: Kada se vratila zatekla je scenu zbog koje su joj suze navrle na oči! (VIDEO)

Ovaj video-snimak koji je za kratko vreme postao viralan na TikToku sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

07.04.2023 11:01

OSTAVILA JE NA KRATKO SINA SA NJEGOVOM MALENOM SESTROM, nije ni sanjala šta će se dogoditi: Kada se vratila zatekla je scenu zbog koje su joj suze navrle na oči! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/leltchumburidze

Mnogi od nas slagaće ako kažu kako nije bilo situacija kada su bili mali u kojima su odbijali čuvanje mlađeg brata ili sestre jer im je to predstavljalo opterećenje. Ipak, kasnije kad se odraste, ljudi uglavnom shvate da su to bili dragoceni, ali nepovratni trenuci, i da je u njima trebalo uživati.

Za jednog dečaka čuvanje njegove mlađe sestre kao da ne predstavlja problem, već upravo suprotno. Naime, on je pokazao kako i pored odgovornog posla koji ima oko škole i izrade domaćeg zadatka, pronalazi način da brine o njoj. Naime, majka je očigledno na kratko ostavila dvoje dece same, a kada se vratila u prostoriju zatekla je scenu zbog koje su joj suze same navrle na oči

A evo o čemu se radi. 

Printscreen/TikTok/leltchumburidze

Dečak je pokazao šta je prava bratska ljubav jer je istovremeno radio domaći zadatak i držao sestru u krilu jer je spavala

Dok je predano radio svoj domaći zadatak za stolom, i to jednom rukom, mališan je drugom držao u naručju mlađu sestru koja je uveliko spavala. U nekim trenucima dečak ju je grlio, ljubio i privijao na grudi, a onda skoncentrisano nastavljao posao. Snimak je zabeležila raspkalana mama pokazavši sve čari roditeljstva i brižnosti u porodici, kao i kakva ljubav može da postoji među članovima porodice.

- Poštovanje -

- Ovo je najlepši video koji sam videla. Ovo je istinska, prava ljubav -

- Pravi brat -

- Superheroj i veliki brat. Bog neka vas blagoslovi oboje - komentarisali su korisnici mreže.

Dečak je pokupio sve simpatije pratilaca njegove majke. Svi su istakli da će odrasti u izvrsnog mladog i brižnog čoveka i da će se tako starati i o svojoj porodici. Majka je pokazala svog sina i u drugim situacijama kako brine o svojoj mlađoj sestri objavivši snimke kako je uspavljuje i kako joj peva, a zatim i kako se igra sa njom.

U svakom trenutku njih dvoje su povezani i pokazuju da među njima vlada velika privrženost i ljubav. Dečaku ni u jednom trenutku nije teško da pripazi na sestru ili da je zabavi na bilo koji način, što može i odraslima da posluži kao lekcija. Takođe, dečak, iako i sam još mali, pokazao je da se njegova majka u svakom trenutku može osloniti na njega.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)