Roditeljstvo

VODITELJKA U 69. GODINI DOBILA ĆERKU I TO SKRIVALA OD SVIH: Sada trpi neviđeni teror, stižu pozivi i da joj se zabrani boravak u zemlji (FOTO/VIDEO)

Ona nije nameravala da iko sazna da je dobila dete, ali veštom oku paparaca nije promakao njen izlazak iz američkog porodilišta sa devojčicom u roze ćebencetu u naručju.

02.04.2023 16:30

VODITELJKA U 69. GODINI DOBILA ĆERKU I TO SKRIVALA OD SVIH: Sada trpi neviđeni teror, stižu pozivi i da joj se zabrani boravak u zemlji (FOTO/VIDEO)
printscreen/instagram.com

Španska voditeljka, glumica i manekenka, Ana Garsija Obregon (69), nedavno je proslavila 68. rođendan, nakon čega je dobila drugo dete i čemu se oglasila tek nakon izlaska iz porodilišta. Ona je ćerku u tim godinama dobila pomoću surogat majke. Postupak je obavljen u Americi, gde se ta žena i porodila, a sve je sprovedeno u strogoj tajnosti. Jedine koje su znale za to bile su Anine sestre Selija i Amalija, kao i bivši partner, italijanski bogataš Alesandro Lekio. Voditeljka je pre 3 godine izgubila sina Aleksa koji je preminuo u 27. godini nakon duge borbe sa rakom. Njega je dobila iz veze sa Lekiom, sa kojim odavno nije u vezi, ali su ostali dobri prijatelji. Ona se tako 18. marta obratila pratiocima porukom koja je mnogima navela suze na oči.

- Proslavila sam tvoj prvi "pravi rođendan" na dan tvog rođenja, a poslednji rođendan je bio tog 18. marta 2019. godine. Od tog datuma više ne slavim svoje rođendane. Uzeću tvoj rođendan zato, tvoj osmeh, tvoju ljubav i ono što sam napisala davne 2019. godine: "I prođe godinu dana, godinu dana manje smo zajedno životna ljubavi moja" - napisala je ona nedavno na dan sećanja na pune 3 godine od gubitka sina, a zapanjujuće je da je svega nekoliko dana potom osvanula vest i da je dobila drugo dete.

Ana je u međuvremenu upala u tešku depresiju budući da je u kratkom roku izgubila sina jedinca, a potom i majku. Došla je do rešenja da dobije drugo dete koje bi joj "obojilo" život. Trudnoću surogat majke je zato čuvala u strogoj tajnosti, a vesti o prinovi otkrivene su sasvim slučajno. Naime, Garsiju su paparaci uslikali ispred porodilišta koje je napustila noseći novorođenče u naručju, umotano u roze ćebence, a nedugo zatim otkriveni su novi detalji koji mnogima ne bi pali napamet ukoliko se uzme u obzir da je ona na pragu 8. decenije.

Garsija je posle scene kada su je paparaci uslikali sa bebom rešila da potvrdi lepe vesti. To, međutim, nije naišlo na lepe reakcije u njenoj domovini, gde je dobijanje dece preko surogat majke zakonom zabranjeno, pa je čitav slučaj podignut i na politički nivo. Tako je levičarka Iren Montero istakla da je surogat majčinstvo "forma nasilja nad ženama", dok je ministarka finansija iz redova socijalista, Marija Hesus Montero, poručila da ta praksa predstavlja "eksploataciju ženskog tela". Priča se podigla na toliko visok nivo da su čak organizovane i manje demonstracije, na kojima je traženo da se bebi ne dozvoli dobijanje državljanstva, a majci zabrani boravak u zemlji, međutim, po zakonu Kraljevine Španije to svakako nije moguće. Naime, iako je surogat majčinstvo zabranjeno, deca dobijena na taj način mogu da budu priznata na španskom tlu. 

Kako mediji navode, to će zasigurno biti jedna od glavnih tema na izborima koji Špance čekaju naredne godine. 

S druge strane, voditeljka je konačno spremna da sve tragedije ostavi iza sebe i započne potpuno novo životno putovanje, a ćerku je nazvala Nina. Kako piše "Hola" glumica će u Majamiju ostati još nekoliko dana pre nego što se vrati u Španiju i svoju ćerku upozna sa familijom pošto je poznato da ona ima i 4 brata i 10 nećaka. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Kiki

02.04.2023 21:59

Tužno. Kupljeno dete. Imaće veliku porodicu. Nadam se da će ga oni voleti. I naučiti svemu u životu. Ana neće.