Ispovesti

BILA JE NAJLEPŠA DEVOJKA MATURSKE VEČERI I OTPOČELA JE VEZU SA NJIM: Posle troje dece ugojila se 45 kg, a evo gde je on! (FOTO/VIDEO)

Džolin Mendes je u vezi već 23 godine, ali joj ljudi na mrežama sada upućuju brutalne komentare šta je čeka ukoliko ne smrša.

11.06.2023 17:01

BILA JE NAJLEPŠA DEVOJKA MATURSKE VEČERI I OTPOČELA JE VEZU SA NJIM: Posle troje dece ugojila se 45 kg, a evo gde je on! (FOTO/VIDEO)
TikTok-Jomama

Džolin Mendes je Tiktokerka i mama trojice mališana koju su nepoznati pratioci osudili putem komentara na TikToku zbog činjenice da se drastično ugojila posle rođenja dece. Ta žena je čak 23 godine u srećnoj vezi sa muškarcem sa kojim je oformila porodicu i koji je obožava. Svoju srodnu dušu u vidu sadašnjeg partnera ona je pronašla još u osnovnoj školi. 

- Izgledala sam odlično sa 15 godina, ali otad sam počela da se gojim. U peridu od 15. do 40. godine ugojila sam se 45 kg. Znam da je to mnogima zapanjujuće, ali to me ne čini lošom mamom ili lošom suprugom. Moj verenik me i dalje voli kao prvog dana. On obožava sve moje obline i ne vidim razlog za ovaj neprijateljski ton u delu za komentare - napisala je Mendesova.

Ona je objasnila da je još u školi upoznala supruga sa kojim je 23 godine u vezi.

- Moj nevenčani suprug je savršen partner i otac. S druge strane, ja sam mu podrška na svim poljima. On mene voli ovakvu kakav sam. Kilogrami viška nisu nikada uništili moj duh, niti ono što sam ja zapravo - rekla je ta žena, a preneo San.

 

@jolenemendez Rock all your angles this weekend and all summer long #jomamatok #bodypositivity ♬ original sound - Julia Joy

 

Mendesova ne samo da se ne stidi svojih kilograma viška, već ističe kako uživa u jelu, piću i svim sitnim radostima. Njeno zdravlje zasad nije ugroženo, tako da ne vidi razlog zašto bi pristajala na rigorozne režime ishrane samo zato što hejteri smatraju da će je suprug ovoliko gojaznu sigurno prevariti.

- Ne morate da brintete o odnosu mene i mog supruga. On ne da me nikada ne bi prevario, već obožava svaku moju oblinu. Kada bi svako vodio računa o svom životu i svojoj vezi, svet bi bio mnogo srećnije mesto. Pojedini me pitaju planiram li da plastičnom operacijom smanjim grudi, budući da su ogromne. Nikada nisam imala problem sa njima, čak ni bolove u kičmi i leđima nemam. Ne vidim razlog zašto bi ih smanjivala, ali hvala na brizi - poručila je Džolin.

Komentari na njene objave nisu izostali i bili su podeljeni.

- Aman, pustite ovu ženu, koja vam ništa nije skrivila, da uživa u životu -

- Zbog tvojih objava sam počela da prihvatam i svoje telo -

- Prelepa si takva kakva jesi, ne daj nikada da te uvere u suprotno -

- Koga ona zavarava da je muž neće prevariti -

- Ovo nije žena, ovo je nasukani kit -

- Prestanite da promovišete nezdrave navike i preterani višak kilograma koji će vam kad-tad doći glave -

- Kakav model plus sajz, o čemu vi pričata? - glasile su samo neke od reakcija. 

@jolenemendez Reposting because this sound is almost as perfect as my better half #jomamatok #marriedlife ♬ Me? Obsessed With You?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)