Brak i veze

OBJAVILA JE TRENUTAK KADA JU JE VERENIK ZAPROSIO i svoju sreću podelila s ljudima na mrežama! Nije ni slutila kakav će horor da doživi i to zbog DETALJA na snimku! (FOTO/VIDEO)

Emili Luis je TikTokerka koja je nakon lepog događaja doživela da bude razapnuta na TikToku, a evo i zašto.

01.06.2023 14:01

OBJAVILA JE TRENUTAK KADA JU JE VERENIK ZAPROSIO i svoju sreću podelila s ljudima na mrežama! Nije ni slutila kakav će horor da doživi i to zbog DETALJA na snimku! (FOTO/VIDEO)
tiktok-prinscreen

Veridba je jedan od najdragocenijih trenutaka u životu svake žene. Partner koji se sprema da zaprosi svoju izabranicu to unapred smišlja kako bi sam čin bio što bolji i efekat iznenađenja veći. Emili Luis je žena koja je imala tu sreću da je zaprosi dugogodišnji izabranik. Par već ima dete, ali je sam čin veridbe bio poseban i zabeležila ga je i kamera. 

Srećan par bio je na letovanju kada je muškarac rešio da klekne i zaprosi ženu svog života. On je izvadio prsten i pružio ga ženi koja je na desnom boku držala dete, očigledno ne očekujući ono što će da usledi. Luisova je želela da podeli lepe vesti sa celim svetom, pa je snimak postavila i na svoj TikTok nalog, a on je ubrzo postao viralan i pogledan je čak 2 miliona puta.

Emilin verenik je bio u teget košulji, tamnijim farmerkama i sa belim patikama, bio je "taze" ošišan i očigledno se spremao na sudbonosni trenutak koji će oboje  doživotno pamtiti. Emili je bila u opuštenijem izdanju, na sebi je imala dugu, usku haljinu prelivajućih boja, dok joj je kosa delovala kao da je polumokra i osušena na suncu. Na nogama je nosila papuče. 

Međutim, ono što su brojni pratioci prokomentarisali nije bio lep momenat kada se srećni par poljubio i zvanično verio, već je mnogima najviše pažnje privukao Emilin stomak koji joj je očigledno ostao od trudnoće. Neprikladni komentari na TikToku tako su zasenili celu priču o ljubavi, veridbi, roditeljstvu i sreći.

- Šta nije u redu sa ovim momkom kada je verio ovu? -

- Dečko je veoma privlačan, zašto želi da oženi kita? -

- Meni je jedino ostao u sećanju ogroman stomak, naslage sala i bebina nožica koja izviruje sa strane -

- Lakše bi mi bilo da ovaj prizor nisam videla -

- Sanjaću ovu ženu noćas kako me proganja - ređale su se zapanjujuće reakcije. 

Budući da se situacija otela kontroli, pojedini korisnici TikToka su pokušali da ukažu na ono što je trebalo da bude početna tema cele priče, a to je veridba i čin ljubavi dvoje ljudi.

- Ljudi koji osuđuju ovu ženu zbog kilaže su oni koji kod kuće sede sami i nesrećni -

- Samo bi zla osoba mogla da komentariše nekoga na osnovu fizičkog izgleda i to posle porođaja -

- Komentari samo pokazuju koliko smo posrnuli kao društvo -

- Umesto da se slavi ljubav i sreća veridbe u kojoj par ima i dete, neko je sebi dao za pravo da uništi najlepši trenutak i uspomene na njega kod ove žene -

- Draga, ne daj da te pogode mišljenja dušebrižnika, prelepa si jer si srećna i voljena - pisali su oni koji su želeli da podrže Emili. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)