Brak i veze

KLEKNULA JE DA ZAPROSI SVOG DEČKA, NJEGOV POTEZ JU JE RASPLAKAO: Ovakvu reakciju niko nije očekivao (VIDEO)

Romantičnu prosidbu devojka je priredila usred Diznilenda.

20.05.2023 18:00

KLEKNULA JE DA ZAPROSI SVOG DEČKA, NJEGOV POTEZ JU JE RASPLAKAO: Ovakvu reakciju niko nije očekivao (VIDEO)
Printscreen/TikTok/zeeemperest

Nema ništa lepše od iznenadnog čina prosidbe  devojke od strane voljenog partnera. Mnoge dame na ovakav potez reaguju burno jer je scena sama po sebi emotivna i znaju da je koliko god bio siguran u njihovu ljubav, muškarac morao da smogne snage za ovakav čin jer je odgovor druge strane uvek neizvestan i nepoznat.

Međutm, dok sa jedne strane postoje uplašene devojke koje ovo doživljavaju emotivno, postoje i one koje su hrabre i ne libe se da preuzmu "ulogu" koja je namenjena u ovom slučaju muškarcu. Ne želeći da čekaju na prvi potez muškarca, stvari uzimaju "u svoje ruke". 

Printscreen/TikTok/zeeemperest

Par se odlično zabavljao a momak nije slutio šta mu devojka sprema

Tako je jedna devojka odlučila da ne čeka od svog partnera potvrdu ljubavi i odlučila je da ga zaprosi dok su bili na putovanju u Diznilendu. Dok su se slikali i pozirali svojim prijateljima ,ona se okrenula ka svom momku i kleknula je sa prstenom želeći da ga pita da se oženim njome.

Dok se momak neprestano smejao i nije mogao da dođe do daha, devojka je sramežljivo stajala na kolenima i govorila "reci da želiš da se oženiš mnome". Momak je nakon smeha odlučio da se izjasni izvadivši i on svoj prsten sa kojim je planirao da je zaprosi, što je devojku ostavilo zatečenu i iznenađenu. Par je počeo da se smeje jer su na ovaj način shvatili da postoji sinhronizovanost među njima i da je odluka sa obe strane bila prava.

Dok su tako klečali neko vreme i smejali se, napokon su stavili prstenje na ruke a zatim srećno pozirali prijateljima i okupljenima turistima, kojima je ova situacija svakako izamila osmeh.

- Oni nikada neće imati sumnju da su želeli da se venčaju -

- Pa to je savršeno! Kakav divan momenat!-

- Čestitam, vi ste suđeni jedno drugom!-

- Reči su suvišne.- 

- Normalizujte to da žene prose muškarce.- komentrisali su korisnici društvenih mreža gde je ovaj snimak i objavljen.

Dirljiva scena koja je prikazala dvoje zaljubljenih sigurnih u svoje odluke, oduševila je mnoge na društvenim mrežama, naročito žene koje su devojci pozavidele na izboru pravog partnera. Jedan od Tiktokera je uočio manje bitan detalj u celoj priči poručivši paru da su kleknuli na pogrešno koleno i da prosidba ide klečanjem na levo koleno jer je ono povezano sa zemljom kao što je i prsten na levoj ruci povezan sa srcem.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)