Brak i veze

KRENULA JE NA VENČANJE NI NE SLUTIVŠI KAKVA KATASTROFA JE ČEKA SAMO NEKOLIKO MINUTA KASNIJE: Devojci su svi snovi uništeni zbog jedne nepromišljene odluke (VIDEO)

Mladoženja je pokušavao da priskoči u pomoć svojoj budućoj supruzi ali bezuspešno.

19.05.2023 15:08

KRENULA JE NA VENČANJE NI NE SLUTIVŠI KAKVA KATASTROFA JE ČEKA SAMO NEKOLIKO MINUTA KASNIJE: Devojci su svi snovi uništeni zbog jedne nepromišljene odluke (VIDEO)
Printscreen/TikTok/mattexig334

Oni koji su stali pred svadbeni oltar ili bi tek trebalo, najbolje znaju kakvo ih uzbuđenje na tom putu čeka. Za žene je posebno spremanje svega onga što su zamislile godinama unazad, a ostvarujući tog dana svoju bajku svaka se oseća ko najlepša i najvoljenija žena na svetu.

Činjenica je da proces pripreme i svega što to nosi nije nimalo lak i da je prisutna nervoza kod mladenaca zbog celokupnog ishoda. Nepredviđeni događaji se uvek uzimaju u obzir, a ono što se smatra kao nepoželjna ali opet neisključena mogućnost, poput padanja kiše (ukoliko je venčanje na otvorenom) ili dolazak dece na venčanje, može gurnuti u senku celokupnu zabavu.

Foto: Shutterstock

Od venčanja mladenci očekuju najbolje, ali najviše da će sve teći po planu

Ipak, neke stvari se ne mogu predvideti, a to je mislila i mlada na jednom venčanju koja je sa svojim izabranikom pokušavala da se popne na splav. Dok je organizator stajao na jednoj maloj skelici kao prilaz brodu na koji je trebalo da se popnu oni, pružio je prvo ruku mladoj ženi kako bi joj pomogao da se popne, mladoženja joj je pridržavao venčanicu. Iako je sve u početku bilo idilično, nije ni sanjala kakva je katastrofa čeka za nekoliko sekundi.

Kako je zakoračila mlada je propala zajedno sa čovekom u vodu. Šokirana bespomoćno je gedala okolo dok su iza nje mladoženja i fotograf pokušavali da joj pomognu pridržavajući venčanicu. Međutim, zabava je bila upropašćena, a organizator i ona su se našli u vodi.

Snimak koji kruži TikTokom nasmejao je korisnike mreže kojii su u šali rekli da je ovo dovoljan znak za nju da li radi dobru stvar.

- Mlada na moru-

- Sa potpeticama! Šta je očekivala i još je besna zbog toga. Oni su čuvali njenu haljinu.

- Ne znam zašto ali ovo me baš zabavlja -

- Napravite savršenu fotografiju -

- Razvod u najavi - komentarisali su korisnici mreže.

Neki od korisnika su rekli da je zaista u pitanju nesrećan slučaj i da niko nije mogao da pretpostavi da će stvari krenuti po zlu. Druge je opet ovaj snimak mnogo nasmejao primetivši da je mlada bez razloga besna, budući da nije mogla očekivati ništa bolje s obzirom na to da je kročila u štiklama na potpuno nebezbednu podlogu. Neki su se smejali i mladoženji koji je bio zatečen situacijom i nije znao šta da radi u tom trenutku. Iako su se mnogi našalili na taj račun, većina je rekla da razvod mladencima ne gine, barem ako je suditi po besnom i razočaravajućem izrazu lice mlade žene kojoj je to trebalo da bude nezaboravni dan.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)