Brak i veze

MOJ MUŽ IMA 78 GODINA I TROSTRUKI BAJPAS ALI NE PRESTAJE DA ŠVRLJA SA STRANE: Poslednja prevara ju je zapanjila, nije mogla ni da sluti šta joj je priredio (FOTO)

Jedna gospođa požalila se na internetu da je mislila da će se njen neverni suprug smiriti u poznim godinama, ali on se ne skrašava.

16.05.2023 21:08

MOJ MUŽ IMA 78 GODINA I TROSTRUKI BAJPAS ALI NE PRESTAJE DA ŠVRLJA SA STRANE: Poslednja prevara ju je zapanjila, nije mogla ni da sluti šta joj je priredio (FOTO)
Shutterstock

Pojedini muškarci ne mogu da se obuzdaju u prisustvu lepih žena, pa je neretka situacija da flertuju ili dele komplimente svakoj dami koja im privuče pažnju. Prevara više nije tabu tema, a mnoge žene su, nažalost, tokom bračnog života bile suočene sa mogućnošću ili da ostave partnera zbog prevare ili da nauče da "zažmure na jedno oko". Jedna gospođa (73) se upravo na to navikla posle skoro pola veka braka. Bila je svedok čak tri prevare od strane svog supruga, a i pored svega rešila je da njihovom braku pruži još jednu šansu, sve u nadi da će ta prevara biti poslednja. Ipak, čini se da još nije kraj aferama njenog muža.

- Moj suprug ima 78 godina. On ne krije da voli lepe žene i celog života voleo je da švrlja. Veoma teško sam sve to podnosila. Poslednju raspravu imali smo oko prepiske sa erotskog sajta koju je vodio sa jednom ženom. Na kraju me je ubedio kako se sa njom nikada uživo nije sreo i da mu ništa ne znači. Ne znam koji put sam se razmišljala da li da mu progledam kroz prste. Taman kada sam skupljala snage da ga najzad ostavim, imao je srčani udar. Nisam mogla da ga napustim u takvom stanju. Ugradili su mu čak 3 bajpasa i imao je komplikovanu operaciju i još teži oporavak. Bila sam sa njim sve vreme i mislim da nas je njegova bolest još više vezala. Izvinjavao mi se za sve i govorio kako sam ja njegov anđeo čuvar - započinje ova žena ispovest na imternetu, a prenosi San.

unplash

Mislila da će smiriti posle bolesti

Ova žena nije mogla ni da sanja da će njen suprug sa 78 godina i posle 3 bajpasa koja su mu ugrađena na srcu nastaviti da vara.

- Poslednji put bili smo na dobrotvornoj večeri povod prikupljanja sredstava za crkvu. Večera je bila u crkvenom domu. Bila sam zapanjena kako mu ništa nije sveto, ni naš brak, ni mesto u kome je. U sred crkvene porte čula sam ga kako flertuje sa jednom mladom ženom. Malo je reći da sam bila zapanjena. Razumem da je to bio samo flert, ali mislila sam da će ga bar bolest promeniti kad već godine nisu, očajna sam. Šta da radim? - zavapila je ova žena.

Shutterstock

Flertovao sa mladom ženom na crkvenoj večeri

Saveti koji su usledili nisu bili prilično ohrabrujući.

- Vi ste suprugu, kako kažete, "gledali kroz prste" čitavog života, tako da ste krivac podjednako kao i on -

- Jednom švaler, uvek švaler. Teško da ćete moći nešto da uradite po tom pitanju. Nemojte da vas obeshrabri činjenica da imate 73 godine, nekada je bolje preseći ikad nego nikad -

- Razgovarajte sa suprugom i objasnite da ste mu davali šansi na pretek i da je taj flert poslednje što ćete čuti na tu temu za sva vremena -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)