Brak i veze

MOJA SVEKRVA IMA KLJUČ NAŠEG STANA I RADI NEŠTO NEČUVENO: Jednog dana smo se vratili kući, sledila sam se od šoka kad sam shvatila šta se dešava!

Kako izgleda kada se svekrva toliko meša u brak svog sina da ne može ni da se korakne od nje, jedna žena se lično uverila.

09.05.2023 21:05

MOJA SVEKRVA IMA KLJUČ NAŠEG STANA I RADI NEŠTO NEČUVENO: Jednog dana smo se vratili kući, sledila sam se od šoka kad sam shvatila šta se dešava!
Foto: Shutterstock

Idilična situacija u kojoj se svekrve i snaje slažu je gotovo nemoguća, pa su tako mnogi ljudi svedoci njihovih međusobnih optužbi. Čini se da su upravo snaje te koje uvek imaju da se požale na ponašanje ili reakciju nekada glavne dame u životu njihovog supruga. Međutim, gotovo svakog može da iznervira nenajavljeno upadanje na vrata, a posebno snaje, kojima su, kako tvrde psiholozi, potrebna samostalnost i nezavisnost. Međutim, kada im neko dolazi nenajavljen to znači da nipodaštava tu njihovu potrebu. 

Jedna žena je toliko bila ogorčena ponašanjem svekrve da nije našla bolje rešenje nego da se izjada na internetu.

- Svekrva ima ključeve našeg stana. Više se ne zna doba dana ili noći kada je odjednom zateknem kod nas. Prestala je i da zvoni na vrata, sada samo upada ukoliko nismo kod kuće, a ne libi se da to učini i ako nismo tu. Pre nekoliko dana smo je samo zatekli na vratima naše spavaće sobe. Sasvim neprimetno je prošla čak i pored psa i ko zna koliko je tu stajala pre nego što se umešala u razgovor. Sledila sam se od šoka, ko zna šta je sve čula što sam pričala s mužem. Najviše od svega mi smeta što se nikada ne najavi. Osećam se kao stranac u sopstvenoj kući - pojadala se ta žena, a prenosi Dejli miror.

shutterstock.com

Svekrva zadaje snaji ozbiljne muke 

Ona je navela da je i ranije otvoreno molila svekrvu da se najavi, ali da ona to nijedan jedini put nije ispoštovala. 

- Suprug i ja smo počeli da se svađamo zbog nje. Gotovo da nemamo drugih nesuglasica. Razumem da mu je majka i da mu je iz tog razloga teško da priča na tu temu, ali budući da mene nikada ne sluša, možda će poslušati njega. Imamo dvoje dece i ona je često voljna da ih pričuva. Međutim, i kad to nije slučaj ona je uvek u stanu. Ne želim da ispadnem neuviđavna i da misli da je ne želimo. Poslednji put je ušla taman pošto smo počeli da ručamo i sve vreme jela nam je stajala nad glavom - bile su samo neke od muka ove žene.

Foto: Shutterstock

Svekrva koja uvek stoji nad glavom

Saveti na mreži su bili krajnje otvoreni.

- Promenila bih ja toj svekrvi brave, pa da vidimo kako bi tad ušla -

- Mislim da su nove brave zaista jedino rešenje, ma koliko delovale drastično -

- Vaš suprug mora porazgovarati sa njom. Ukoliko se to nastavi sledi vam ili da to prihvatite baš kao da živite sa njom u stanu ili da se vidno naljutite - glasili su samo neki od saveta. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)